ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: 3 νεκροί, 8 τραυματίες από πυροβολισμούς στο Τέξας

ΗΠΑ: 3 νεκροί, 8 τραυματίες από πυροβολισμούς στο Τέξας

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίσθηκαν σε ένοπλη επίθεση στο Φορτ Γουέρθ του Τέξας, μετέδωσε το CNN επικαλούμενο την αστυνομία.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς αργά τη νύχτα στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας τη Δευτέρα, επιβεβαίωσε η αστυνομία. Αξιωματικοί από το Αστυνομικό Τμήμα του Φορτ Γουόρθ μετέβησαν σε περιοχή στο δυτικό τμήμα της πόλης σε σχέση με μια αναφορά για πυροβολισμό, δήλωσαν οι αρχές.

«Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί εντόπισαν πολλά θύματα πυροβολισμών σε ένα πάρκινγκ», ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Φορτ Γουόρθ. «Πολλά θύματα μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά οχήματα σε νοσοκομεία της περιοχής για ιατρική περίθαλψη».

Συνολικά, τρία άτομα σκοτώθηκαν με το ένα από τα θύματα να δηλώνεται νεκρό στον τόπο του εγκλήματος και τα άλλα δύο να πεθαίνουν λίγο μετά τον πυροβολισμό. Άλλοι οκτώ πυροβολήθηκαν και έχουν μεταφερθεί σε τοπικά νοσοκομεία. Η κατάστασή τους είναι προς το παρόν άγνωστη. H έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται