ΚΟΣΜΟΣ

Τέξας: Γονείς νεογέννητου απήγαγαν 18χρονη - Την αλυσόδεσαν και την βίαζαν επί ένα μήνα

Oι απαγωγείς της 18χρονης στο Τέξας
Oι απαγωγείς της 18χρονης στο Τέξας

Ένα ζευγάρι από το Τέξας που είχε μόλις αποκτήσει μωρό, απήγαγε μία 18χρονη κοπέλα και την υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια. Την αλυσόδεσαν σε ένα κρεβάτι και τη βίαζαν επανειλημμένα, προτού τελικά καταφέρει να δραπατεύσει, λένε οι αρχές. 

Ένα ζευγάρι από το Τέξας κατηγορείται πως απήγαγε μια 18χρονη γυναίκα, την αλυσόδεσε σε ένα κρεβάτι μέσα στο σπίτι τους και τη βίαζε επί εβδομάδες. Ο Jose Reyes, 31 ετών, και η Jaqueline Macias, 29 ετών, γονείς ενός βρέφους μόλις δύο εβδομάδων, συνελήφθησαν αφού το φερόμενο θύμα κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι τους στο Χιούστον μέσα απο ένα παράθυρο.

Η γυναίκα σε άθλια κατάσταση είπε στις αρχές ότι είχε συναντήσει τον άνδρα σε άγνωστη τοποθεσία πριν από περίπου ένα μήνα και ότι αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της, την έπεισε να έρθει στο σπίτι του. «Το όλο σενάριο ανατράπηκε σχεδόν αμέσως καθώς την αιχμαλώτισαν και την κράτησαν σε ένα δωμάτιο για περίπου 30 ημέρες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας σε συνέντευξη Τύπου.

«Κάποια στιγμή, αφού ουσιαστικά άρχισαν να την κρατούν παρά τη θέλησή της, άρχισαν να την κακοποιούν σεξουαλικά». Όταν η 18χρονη κοπέλα κατάλαβε ότι ο Reyes και η Macias είχαν φύγει από το σπίτι τους κατάφερε να δραπετεύσει, είπαν οι αστυνομικοί.

Μόλις ελευθερώθηκε, το θύμα ξυπόλυτο ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες. «Ήταν σε σύγχυση, μπερδεμένη, όπως θα ήταν ο καθένας, και ήθελε βοήθεια», δήλωσαν οι αρχές. Οι αστυνομικοί παρατήρησαν αμέσως σημάδια στα χέρια και τα πόδια της που αποδείκνυαν ότι ήταν δεμένη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της. Οι φερόμενοι ως απαγωγείς της συνελήφθησαν όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους λίγη ώρα αργότερα