ΚΟΣΜΟΣ

Zhanna Samsonova: Νεκρή στα 40 της διάσημη βίγκαν influencer -Έκανε δίαιτα με τροπικά φρούτα

Zhanna Samsonova: Νεκρή στα 40 της διάσημη βίγκαν influencer -Έκανε δίαιτα με τροπικά φρούτα

Η 40χρονη, γνωστή ως Zhanna D'Art στο διαδίκτυο, απεβίωσε στις 21 Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, από μια «λοίμωξη που μοιάζει με χολέρα»

Από πείνα και εξάντληση φέρεται να πέθανε η γνωστή vegan influencer, Zhanna Samsonova που ζούσε με δίαιτα εξωτικών φρούτων.

Η influencer με καταγωγή από τη Ρωσία, ζούσε στη Νοτιοανατολική Ασία και ακολουθούσε μια αποκλειστικά vegan διατροφή τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, οι διατροφικές της συνήθειες περιορίστηκαν ανησυχητικά τους τελευταίους μήνες της ζωής της, σύμφωνα με τους φίλους της καθώς έτρωγε -σύμφωνα με αναφορές- ένα συγκεκριμένο εξωτικό φρούτο.

Η 40χρονη, γνωστή ως Zhanna D'Art στο διαδίκτυο, απεβίωσε στις 21 Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, από μια «λοίμωξη που μοιάζει με χολέρα», η οποία επιδεινώθηκε από την «εξάντληση του οργανισμού από τη χορτοφαγική διατροφή», δήλωσε η μητέρα της στη ρωσική εφημερίδα Vechernyaya Kazan, μεταδίδει η Daily Mail.

Η επίσημη αιτία θανάτου της Zhanna δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, καθώς η οικογένειά της προσπαθεί να μεταφέρει τη σορό της πίσω στη Ρωσία.