ΚΟΣΜΟΣ

Υιοθετημένος Ουκρανός έσφαξε τους Αμερικανούς γονείς του, που τον έσωσαν από τη φυλακή

Υιοθετημένος Ουκρανός έσφαξε τους Αμερικανούς γονείς του, που τον έσωσαν από τη φυλακή
NYP

Tο ζευγάρι των Αμερικανών συμμετείχε σε πολλές χριστιανικές αποστολές στην Ουκρανία, δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και απφάσισε να υιοθετήσει το μικρόσωμο αγόρι από την Ουκρανία

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, οι λεπτομέριες του οποίου σοκάρου.

Ένας 21χρονος, Ουκρανός κατηγορείται ότι έσφαξε το ζευγάρι των Αμερικανών που τον υιοθέτησαν γλιτώνοντας τον από το ορφανοτροφείο πριν από 7 χρόνια.

Η άγρια δολοφονία αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι αφού έλαβε κλήσεις για ενδοοικογενειακή διαμάχη - και βρήκαν το ζευγάρι σε μία λίμη αίματος.

Ο ύποπτος - ο οποίος έχασε τη βιολογικη μητέρα του μικρός και εγκαταλείφθηκε από τον αλκοολικό πατέρα του - διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο που του είχαν αγοράσει οι θετοί γονείς του και κρύφτηκε στα δάση.

Τελικά συνελήφθη μετά από 8 ώρες.

Tο ζευγάρι των Αμερικανών συμμετείχε σε πολλές χριστιανικές αποστολές στην Ουκρανία, δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και αποφάσισε να υιοθετήσει το μικρόσωμο 14χρονο αγόρι παρά το θλιβερό παρελθόν του.

Το ζευγάρι πάλευε να εγκλιματίσει το αγόρι στο νέο του περιβάλλον, αν και ο νεαρός τσακώνονταν συχνά στο σχολείο.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε το κίνητρο για τους φόνους, ωστόσο στη σκηνή του εγκλήματος όπου βρέθηκαν μεγάλες λίμνες αίματος σε όλο το σπίτι, υποδεικνύουν μια παρατεταμένη και φρενήρη επίθεση.