ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Ποιο είναι το όνομα του δεύτερου παιδιού της - «Η οικογένειά μου είναι πλέον πλήρης»

H Ριάνα έγινε μανούλα για δεύτερη φορά
H Ριάνα έγινε μανούλα για δεύτερη φορά
ΑΡ

Το όνομα του δεύτερου μωρού της Ριάνα και του A$AP Rocky δεν είναι πλέον μυστήριο. Το ζεύγος πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Το όνομα του δεύτερου μωρού της Ριάνα και του A$AP Rocky δεν είναι πλέον μυστήριο. Το πιστοποιητικό γέννησης, που έλαβε το PEOPLE, αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι ονόμασε τον νεογέννητο γιο του Riot Rose Mayers. Γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 2023, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης, στο Cedar Sinai Hospital στο Λος Άντζελες στις 7:41 π.μ.

Είναι το δεύτερο όνομα μωρού του ζευγαριού που ξεκινά με το γράμμα «Ρ« και είναι μια πιθανή ωδή σε μια οικογένεια ονομάτων που ξεκινούν όλα με το ίδιο γράμμα. (Το νόμιμο όνομα του Ρόκι είναι Rakim Athelaston Mayers )

Αφού οι πηγές επιβεβαίωσαν στο PEOPLE ότι το ζευγάρι καλωσόρισε το δεύτερο μωρό του τον Αύγουστο, πηγή από το περιβάλλον τους είπε ότι «η Ριάνα νιώθει ότι η οικογένειά της είναι πλέον πλήρης» και «είναι κάτι που πάντα ήθελε».

Η Ριάνα 35 ετών, και ο ράπερ «Fashion Killa» είναι ήδη γονείς του RZA Athelston. Το 15 μηνών βρέφος που γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 2022, στο Λος Άντζελες, πήρε το όνομά του από τον συνιδρυτή Wu-Tang Clan .

Ο 34χρονος ράπερ κυκλοφόρησε το τελευταίο του σινγκλ «Riot (Rowdy Pipe'n)» στις 20 Ιουλίου, ως το δεύτερο σινγκλ από το επερχόμενο τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Don't Be Dumb.

Η ποπ σταρ από τα Μπαρμπάντος ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια της παράστασης Super Bowl Halftime του 2023 στο Phoenix, γράφοντας ιστορία ως η πρώτη έγκυος που πρωταγωνίστησε στο σόου του ημιχρόνου.