ΚΟΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της αγαπημένο - «Λιώνουν οι θαυμαστές της...»

H Tέιλορ Σουίφτ
H Tέιλορ Σουίφτ
ΑΡ

Μετά απο μήνες φημολογίας, η Τέιλορ Σουίφτ είναι και πλέον επίσημα ζευγάρι με τον αστέρα του NFL, Τράβις Κέλτσε και οι θαυμαστές της «λιώνουν»

Η 33χρονη ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ πήγε στο Arrowhead Stadium για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Kansas City Chiefs με τους Chicago Bears μαζί με την μητέρα της Ντόνα και αποχώρησε μαζί με τον 34χρονο σταρ του NFL, Τράβις Κέλτσε.

Μετά τη μεγάλη νίκη των Chiefs με 41-10, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και η νικήτρια των βραβείων Grammy εθεάθησαν να κάνουν βόλτες δίπλα-δίπλα καθώς έβγαιναν από τα αποδυτήρια στο Arrowhead Stadium. Σε ένα πλέον viral βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον πρώην παρουσιαστή του NFL και ραδιοφωνικό οικοδεσπότη, Τζάρετ Πέιτον, ο Τράβις ακούγεται να λέει, «Τι κάνεις;» με τη Σουίφτ να προσθέτει, «Γεια, πώς πάει;» προς την κατεύθυνση του Πέιτον

Ήταν η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση από τον Ιούλιο όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες πως είναι ζευγάρι. Η Τέιλορ Σουίφτ θεωρείται από τις μεγαλύτερες σταρ της μουσικής παγκοσμίως, με την περιοδεία της να είναι συνεχώς sold out, ενώ ο Κέλτσε έχει κερδίσει δύο φορές το πρωτάθλημα του NFL, στο Super Bowl του 2019 και του 2022. Στην καριέρα του έχει ήδη κερδίσει 65 εκατομμύρια δολάρια από τα συμβόλαια που έχει υπογράψει, ενώ μέχρι το 2025 το συνολικό ποσό θα έχει φτάσει στα 107 εκατ. δολάρια.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας έσπευσαν να σχολιάσουν το νέο ειδύλλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είναι κάπως χαριτωμένοι μαζί! Είμαι τόσο χαρούμενος για αυτήν» σχολίασε κάποιος μαζί με ένα emoji κόκκινης καρδιάς Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρόσθεσε: «Ο Τράβις είναι πλέον ο αγαπημένος μου παίκτης NFL. Τελεία. », ενώ ένας θαυμαστής έφτιαχνε στίχους για ένα μελλοντικό τραγούδι χωρισμού. «Το ακούω ήδη τώρα...»

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Τράβις αναφέρθηκε στις φήμες για ειδύλλιο που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν μεταξύ του ίδιου και της Σουίφτ.στο σόου Pat McAfee του ESPN. Ο οικοδεσπότης ανέφερε την ειδηση που «συζητείται από όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή». Ο επαγγελματίας σταρ του NFL παραδέχτηκε στο McAfee, «Είναι η ζωή, μωρό μου. Πέταξα τη μπάλα στο γήπεδο της».

Αν και δεν διευκρίνισε αν είχαν συναντηθεί μέχρι τότε από κοντά, εξήγησε ότι είπε στην Τέιλορ: «Σε έχω δει να λικνίζεσαι τη σκηνή στο Arrowhead [Στάδιο]. Ίσως χρειαστεί να έρθεις να με δεις να λικνίζονται και εγώ στη σκηνή στο Arrowhead και να δούμε...ποιος το κάνει καλύτερα».