ΚΟΣΜΟΣ

Ναντίν Μενέντεζ: Ποια είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ

Ναντίν Μενέντεζ: Ποια είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ
Getty Images

Η 56χρονη εντυπωσιακή σύζυγός του γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ βρίσκεται πάντα στο πλευρό του γερουσιαστή, ωστόσο λίγα είναι αυτά που είναι γνωστά για εκείνη. 

Αντιμέτωπος με ένα μεγάλο σκάνδαλο βρίσκεται ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τη σύζυγό του πως δωροδοκήθηκαν προκειμένου να ενισχυθεί η πολιτική επιρροή του Αμερικανού γερουσιαστή.

Η 56χρονη εντυπωσιακή σύζυγός του Ναντίν βρίσκεται πάντα στο πλευρό του γερουσιαστή, ωστόσο λίγα είναι αυτά που είναι γνωστά για εκείνη.

Η Ναντίν Μενέντεζ λοιπόν, το γένος Αρσλανιάν, είναι η δεύτερη σύζυγος του 69χρονου γερουσιαστή, ενώ όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της το 2020 έχει γεννηθεί στη Βηρυττό του Λιβάνου και οι γονείς της είναι Αρμένιοι.

Οι Αρσλανιάν κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου βρήκαν καταφύγιο αρχικά στην Ελλάδα και στη συνέχεια στο Λονδίνο, ενώ λίγα χρόνια αργότερα η οικογένεια μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Ναντίν γνώρισε τον κουβανικής καταγωγής Μενέντεζ το 2018 σε ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, το αγαπημένο μέρος του γερουσιαστή για φαγητό, «με φοβερές τηγανίτες», όπως λέει ο ίδιος, ενώ εκείνη την εποχή η 56χρονη ήταν άνεργη.

Instagram

Η σύζυγος του Μπομπ Μενέντεζ έχει δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση, μία κόρη που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και έναν γιο, ο οποίος πήρε πτυχίο από το πανεπιστήμιο Northeastern τον Μάιο του 2020. Ο γερουσιαστής έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την πρώτη σύζυγό του, ενώ έχει και τρία εγγόνια.

Όταν είδε την Ναντίν ο 69χρονος «κεραυνοβολήθηκε», ενώ οι δυο τους έβγαιναν ραντεβού για δέκα μήνες όταν ο γερουσιαστής αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου στο Ταζ Μαχάλ.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 22 Οκτωβρίου 2020 κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο και η Ναντίν επέλεξε ένα άκρως εντυπωσιακό νυφικό, που αναδείκνυε το πλούσιο στήθος της.

Instagram

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που την βαραίνει, η Ναντίν φέρεται να απέκτησε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ράβδους χρυσού, οικονομική βοήθεια για το στεγαστικό της δάνειο και αμοιβές συμβούλων για τη διευκόλυνση των συναντήσεων μεταξύ Μενέντεζ και Αιγύπτιων αξιωματούχων.