ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ - Αποστολή Newsbomb.gr: Άρματα μάχης μια «ανάσα» από τη Λωρίδα της Γάζας (vid)

Πόλεμος στο Ισραήλ - Αποστολή Newsbomb.gr: Άρματα μάχης μια «ανάσα» από τη Λωρίδα της Γάζας (vid)

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την εισβολή του ισραηλινού στρατού στη Γάζα - Το Νewsbomb.gr και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Σκουλούδης στον «παλμό» των εξελίξεων

Από ώρα σε ώρα ξεκινά η χερσαία επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας και το Newsbomb.gr βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Σκουλούδη.

Τα τελευταία λεπτά πραγματοποιείται μεγάλη μεταφορά αρμάτων μάχης στη Γάζα από την πλευρά της Σντερότ και το «θερμόμετρο» της έντασης αναμένεται να «εκτοξευθεί».

Τα τεθωρακισμένα βαρέως τυπου μετακινούνται συγκεκριμένα στη βορειοανατολική Γάζα κι ενώ εκπνέει το τελευταίο τελεσίγραφο που δόθηκε από το Ισραήλ για την απομάκρυνση των αμάχων.

Δείτε τη ανταπόκριση του Σωτήρη Σκουλούδη για το Newsbomb.gr:

Επίθεση της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ

Την ίδια ώρα η σύρραξη στη Μέση Ανατολή φαίνεται πως γενικεύεται καθώς η Χεζμπολάχ, όπως επιβεβαίωσε και το τηλεοπτικό της δίκτυο Al-Manar, επιτέθηκε από λιβανέζικο έδαφος στην πόλη Shtula, με απολογισμό έναν νεκρό και τρεις τραυματίες.

Παράλληλα, ένα δημοσίευμα των έγκριτων New York Times, για το οποίο είχατε ενημερωθεί από το βράδυ του Σαββάτου (14/10) από το Newsbomb.gr, δίνει μια άλλη διάσταση στη χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ, καθώς σύμφωνα με αυτό, η καθυστέρηση οφείλεται στον καιρό και την συννεφιά που επικρατεί στη Λωρίδα της Γάζας.

Τέλος, οι ΗΠΑ στέλνουν και δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μεσόγειο, ώστε να αποτραπεί μια γενικευμένη σύρραξη στη Μέση Ανατολή.

Σχετικές ειδήσεις