ΚΟΣΜΟΣ

Αντριάνα Λίμα: Αγνώριστος ο πρώην άγγελος της Victoria s Secret από τις πλαστικές επεμβάσεις

Αντριάνα Λίμα: Αγνώριστος ο πρώην άγγελος της Victoria s Secret από τις πλαστικές επεμβάσεις

Τι απαντά η Αντριάνα Λίμα στους επικριτές της 

Αγνώριστη φαίνεται πως έχει γίνει η Αντριάνα Λίμα. Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret εμφανίζεται με πρησμένο πρόσωπο και τραβηγμένα μάτια και πολλοί είναι αυτοί που έχουν επικρίνει την εμφάνισή της.

Όμως, η Αντριάνα Λίμα, παρά το γεγονός ότι κάποιοι της χρεώνουν ότι έκανε πλαστικές ή λίφτινγκ, δίνει τη δική της απάντηση. Η Βραζιλιάνα καλλονή μέσα από στόρι που έκανε, απάντησε σε όσους την κατακρίνουν.

«Αυτό είναι το πρόσωπο μιας κουρασμένης μαμάς που έχει μια κόρη στην εφηβεία, μία κόρη λίγο πριν μπει στην εφηβεία, ένα αγόρι 1 έτους που μαθαίνει να περπατάει και τρία σκυλιά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε η ίδια η Αντριάνα Λίμα, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η απάντηση που έδωσε η Αντριάνα Λίμα έρχεται μετά τη φωτογράφηση της στο «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes» στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες την Τρίτη.

Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret εντυπωσίασε φορώντας ένα μαύρο μακρυμάνικο φόρεμα με κόκκινα σχέδια, αλλά οι περισσότεροι εστίασαν την προσοχή τους στο πρόσωπό της.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν ότι η 42χρονη Λίμα πιθανότατα είχε κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, καθώς κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι εξακολουθούσε να έχει «πρήξιμο σε ορισμένες περιοχές σε σύγκριση με άλλες».