ΚΟΣΜΟΣ

Πρωταγωνίστρια από το «Emily in Paris» κινδύνευσε να πεθάνει - Έπαθε σηπτικό σοκ

Πρωταγωνίστρια από το «Emily in Paris» κινδύνευσε να πεθάνει - Έπαθε σηπτικό σοκ

Η ηθοποιός Άσλεϊ Παρκ από το Emily in Paris έπαθε σηπτικό σοκ και νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών

Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο πέρασε η πρωταγωνίστρια Άσλεϊ Παρκ, της αγαπημένης σειράς του Netflix, Emily in Paris, γνωστή και ως Μίντι.

Η ηθοποιός με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα έκανε γνωστό ότι έπαθε σηπτικό σοκ και νοσηλεύτηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών στις Μαλδίβες.

Δίπλα της βρισκόταν πάντα ο σύντροφός της Πολ Φόρμαν, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί μαζί της στη σειρά.

Η ανάρτηση της Άσλεϊ Παρκ:

«Καθώς κάθομαι εδώ και επεξεργάζομαι και αναρρώνω από τις πρώτες εβδομάδες του 2024, η μόνη λέξη που μπορώ να σκεφτώ είναι ευγνωμοσύνη. Ενώ βρισκόμουν σε διακοπές τον Δεκέμβριο μέχρι την Πρωτοχρονιά, αυτό που ξεκίνησε ως αμυγδαλίτιδα εξελίχθηκε σε κρίσιμο σηπτικό σοκ, το οποίο μόλυνε και επηρέασε αρκετά από τα όργανά μου. Είμαι ευγνώμων που η υγεία μου έχει βελτιωθεί παρά τα όσα μας είχαν πει αρχικά.

Ευχαριστώ κυρίως τον @peforman που ήταν άνευ όρων δίπλα μου σε όλο αυτό. Ησύχασες τους φόβους μου και με κράτησες σε ασθενοφόρα, τρία ξένα νοσοκομεία, μια εβδομάδα στη ΜΕΘ, τρομακτικά ER, αμέτρητες σαρώσεις και εξετάσεις και ενέσεις, βασανιστικός πόνος και τόση σύγχυση όλα αυτά όσο ήμασταν μόνοι στην άλλη άκρη του κόσμου μακριά από αυτούς που γνωρίζουμε. Σε αγαπώ Παύλο. Περισσότερα από όσα μπορώ να πω ποτέ.

Και είμαι βαθιά ευγνώμων σε κάθε γιατρό και νοσηλευτή της ΜΕΘ που εργάστηκε ακούραστα και ιδιαίτερα στην ομάδα @JoaliBeing που ανταποκρίθηκε άμεσα και παρέμεινε μαζί μου για να παρέχει γλωσσικές μεταφράσεις και ζωτική υποστήριξη. Άπειρα ευχαριστώ στην προσωπική μου ομάδα ηρώων στο σπίτι που ήταν σε κλήσεις με ασφάλιση, τον Παύλο, τους γονείς μου και τους γιατρούς όλες τις ώρες (ξέρεις ποιος είσαι). Δίστασα να μοιραστώ τι συμβαίνει καθώς βρίσκομαι ακόμα στη δίνη της ανάκαμψης…αλλά τώρα ξέρω ότι βρίσκομαι με ασφάλεια στην άλλη πλευρά των χειρότερων.

Ευχαριστώ που το διαβάσατε. Λυπάμαι που απουσίασα πρόσφατα τόσο πολύ και σε ανθρώπους της ζωής μου. Σας αγαπώ όλους. Γιατρεύω και υπόσχομαι ότι θα είμαι καλά».