ΚΟΣΜΟΣ

Ζευγάρι στην Βρετανία αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να... ξοδευτείτε για να παντρευτείτε

Ζευγάρι στην Βρετανία αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να... ξοδευτείτε για να παντρευτείτε
The Sun

Με σπιτική τούρτα και νυφικό που κόστισε μόλις 12 λίρες το ζευγάρι στη Βρετανία έζησε την ομορφότερη ημέρα της ζωής του χωρίς να χρειαστεί να βάλει... βαθιά το χέρι στην τσέπη

Ο γάμος γενικότερα αποτελεί ένα σχετικά ακριβό... σπορ ωστόσο ένα ζευγάρι στη Νότια Ουαλία κατάφερε να ξοδέψει ελάχιστα χρήματα για την «ομορφότερη» ημέρα της κοινής τους ζωής, αφού δεν χρειάστηκε να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για νυφικό, τούρτα ή το γαμήλιο πάρτι.

Η Λιζ Κλίφτον και ο σύντροφός της Ματ θέλησαν να κάνουν έναν γάμο που να μην στοιχίσει περισσότερο από 500 ευρώ, έτσι αποφάσισαν να κάνουν την ιδιωτική τελετή στο σπίτι τους, χωρίς να έχουν καλεσμένους, ενώ το νυφικό αγοράστηκε έναντι περίπου 15 ευρώ από το Άμαζον. Η νύφη μάλιστα έφτιαξε και την τούρτα, με τα υλικά να κοστίζουν γύρω στα 10 ευρώ. Το ζευγάρι μίλησε στην βρετανική εφημερίδα The Sun και δήλωσαν και οι δύο πανευτυχείς.

The Sun

Όπως είπε η νύφη «περάσαμε και οι δύο μεγάλο μέρος της ζωής μας χωρίς να κάνουμε τις δικές μας επιλογές, αλλά απλώς ακολουθώντας ό,τι μας έλεγαν άλλοι, ειδικά σε προηγούμενες σχέσεις».

Η τούρτα δια χειρός της νύφης / The Sun

Η Λιζ μάλιστα εξήγησε ότι «ο Ματ μου έκανε πρόταση γάμου λίγες ώρες αφότου γέννησα την κόρη μας το 2017, μετά από τρία χρόνια σχέσης και αποφασίσαμε ότι θα περνούσαμε την πιο όμορφη μέρα μας όπως θέλαμε και αυτό για εμάς σήμαινε μία απλή, λιτή και ιδιωτική τελετή». Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο του Νηθ της Νότιας Ουαλίας, όπου ζουν, με μάρτυρες μία γειτόνισσα και τις δύο κόρες τους, Αβρίλ και Κριστίνα.

The Sun

Στη Βρετανία ένας τυπικός γάμος στοιχίζει το λιγότερο 18.000 λίρες, ενώ, μία νύφη κατά μέσο όρο ξοδεύει γύρω στις 1.300 λίρες. Το λευκό σιφόν φόρεμα της Λιζ ωστόσο κόστισε μόλις 12 λίρες, από το Άμαζον.

«Το σημαντικό ήταν η υπόσχεση που δώσαμε ο ένας στον άλλον. Δεν θέλαμε έναν εντυπωσιακό, παραδοσιακό γάμο, που πολλοί άνθρωποι, πιστεύω, ότι αισθάνονται υποχρεωμένοι να κάνουν», είπε η Λιζ, με την τελετή να στοιχίζει συνολικά μόλις 100 λίρες, ενώ για το γαμήλιο πάρτι πλήρωσαν μόλις 72 λίρες. Όλη η ημέρα κόστισε συνολικά 384,15 λίρες - 450 ευρώ δηλαδή.