ΚΟΣΜΟΣ

Kιάρα Φεράνι: Φήμες οτι έχει σχέση με τον «Mr. Trussardi» - «Δεν τον ξέρω καν» λέει η ινφλουένσερ

Η Kιάρα Φεράνι
Η Kιάρα Φεράνι
ΑΡ

Η διάσημη ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι αρνείται οτι έχει σχέση με τον κληρονόμο της αυτοκρατορίας Trussardi, εν μέσω αναφορών οτι ο γάμος της με τον ράπερ Fedez έχει φθάσει στο τέλος του. 

Η Κιάρα Φεράνι, η γοητευτική Ιταλίδα «ινφλουένσερ» που έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο εν μέσω ερευνών για φερόμενες πλαστές εγκρίσεις φιλανθρωπίας επανήλθε στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με φόντο ένα «ροζ» σκάνδαλο. Η ίδια και ο 34χρονος σύζυγός της Fedez αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις φήμες χωρισμού αυτή την εβδομάδα και οι δύο ωστόσο τόνισαν ότι το κύριο μέλημά τους αυτή τη στιγμή είναι τα δύο μικρά παιδιά τους , Leone και Vittoria.

Κι ενώ οργιάζουν οι φήμες περί επικείμενου διαζυγίου, η είδηση οτι η 36χρονη καλλονή και ο κληρονόμος του γνωστού οίκου μόδας Trussardi κάνει τον γύρο του κόσμου. Μέλος του επιτελείου της έσπευσε να διαψεύσει στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες για υποτιθέμενη σχέση μεταξύ τους, ο μεγιστάνας της μόδας ωστόσο την...άδειασε, εγκαινιάζοντας νέο «σίριαλ»

Πώς την «άδειασε» ο Trussardi

«Η Κιάρα Φεράνι και ο Toμάσο Τρουσάρντι δεν γνωρίζονται καν, διασταυρώθηκαν μόνο μια φορά σε μια επίδειξη μόδας πριν από 5 με 6 χρόνια», είπε ο συνεργάτης της Φεράνι, ενώ και η άλλη πλευρά έκανε λόγο για «προσβλητική παρέμβαση»

«Την Κιάρα Φεράνι τη γνωρίζουμε πολλά χρόνια, από την εποχή που ήταν μια απλή αλλά ταλαντούχα blogger που προσπαθούσε ακόμα να γίνει δεκτή σε επιδείξεις μόδας», υπογραμμίζει ο Tρουσάρντι στο προφίλ του στο Instagram.

«Εμείς - εξηγεί ο Tρουσάρντι - πάντα πιστεύαμε σε αυτήν (όπως και στη Βαλεντίνα Φεράνι που συνεργάστηκε εξίσου στενά μαζί μας). Πάντα συμμετείχαν αυθόρμητα στις πρωτοβουλίες μας, όπως και στις πασαρέλες όπου συνάντησα την Κιάρα για τελευταία φορά, πριν από περίπου 4 χρόνια. Πρέπει να πω ότι υπήρχε πάντα μόνο μια σχέση επαγγελματικής εκτίμησης και συμπάθειας με όλη την οικογένεια και από τις δύο πλευρές».

«Αρκετά παράξενο να ενοχλείς ένα πρακτορείο ειδήσεων για ένα τσουνάμι σε ένα ποτήρι. Το να απορρίπτεις όλα αυτά με το "δεν τον ξέρω καν" είναι μειωτικό και προσβλητικό σε σύγκριση με ένα επαγγελματικό παρελθόν που αξίζει να μπει στη σωστή του διάσταση» συνεχίζει. «Το να ενοχλείς το ANSA δηλαδή για ένα τσουνάμι σε ένα ποτήρι είναι αρκετά περίεργο. Ίσως το γραφείο Τύπου της έφαγε πάρα πολλά πανετόνε στην αλλαγή της χρονιάς και δεν το χειρίστηκε σωστά»