ufo
H Τεχνητή Νοημοσύνη απαντά στην ερώτηση «Τι θα συμβεί στη Γη σε περίπτωση εξωγήινης επίθεσης;»
Πηγή: pixabay
ΚΟΣΜΟΣ

Εξωγήινοι και UFO: Οι 10 πιο διάσημες περιπτώσεις «στενής επαφής» - Τι θα γίνει αν μας επιτεθούν

Τι συμβαίνει με τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα; 9+1 περιπτώσεις που UFO έκαναν την εμφάνιση τους στη γη

Η αμερικανική κυβέρνηση έχει καταγράψει πολλές περιπτώσεις κατάρριψης άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων που πετούν έξω από τον εναέριο χώρο της Βόρειας Αμερικής.

Τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν πάνω από την Αλάσκα, το Μίσιγκαν και την επικράτεια Γιούκον του Καναδά φαίνονται να είναι κλασικά παραδείγματα UFO, αφού κανείς δεν έχει καταφέρει να αναγνωρίσει με βεβαιότητα τη φύση τους.

Ο Glen VanHerck, επικεφαλής του NORAD και της Βόρειας Διοίκησης των ΗΠΑ, ανέφερε ότι: «Δεν έχω αποκλείσει τίποτα», ενώ όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα τα αντικείμενα να είναι εξωγήινης προέλευσης είπε: «Σε αυτό το σημείο συνεχίζουμε να αξιολογούμε κάθε απειλή ή πιθανή απειλή, άγνωστη, που προσεγγίζει τη Βόρεια Αμερική σε μια προσπάθεια να την εντοπίσουμε».

Το Newsbomb.gr συγκέντρωσε 10 περιπτώσεις που έχουν εμφανιστεί τέτοια ιπτάμενα αντικείμενα και μας έχουν φέρει πιο κοντά στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής:

1. Το περιστατικό του Roswell (1947)

To 1947 ένα UFO συνετρίβη κοντά στο Roswell, στο Νέο Μεξικό, και ο αμερικανικός στρατός ανέκτησε τα κομμάτια.

Αυτό έχει γίνει μία από τις πιο γνωστές και αμφιλεγόμενες περιπτώσεις UFO στην ιστορία.

Αξιωματικοί εξετάζουν τα συντρίμμια

2. Οι παρατηρήσεις στην Ουάσιγκτον D.C. (1952)

Αρκετά UFO εθεάθησαν στον ουρανό πάνω από την Ουάσιγκτον το 1952. Συγκεκριμένα τα ιπτάμενα αντικείμενα εντοπίστηκαν από τα ραντάρ και παρατηρήθηκαν τόσο από στρατιωτικό προσωπικό όσο και από πολίτες.

3. Συντριβή του αμερικανικού αεροπλάνου στον ουρανό του Φοίνιξ (1948)

Το 1948, ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροπλάνο συγκρούστηκε με ένα UFO πάνω από τον ουρανό του Φοίνιξ της Αριζόνα.

Το περιστατικό παραμένει μέχρι και σήμερα ανεξιχνίαστο.

4. Οι φωτογραφίες UFO στο McMinnville του Όρεγκον (1950)

Ένας αγρότης τράβηξε δύο φωτογραφίες ενός παράξενου αντικειμένου στον ουρανό πάνω από το McMinnville του Όρεγκον το 1950.

Οι φωτογραφίες παραμένουν μέχρι και σήμερα ανεξήγητες.

5. Το περιστατικό του Shag Harbor στη Νέα Σκωτία (1967)

Το 1967, υπήρχαν αναφορές ότι ένα UFO είχε συντριβεί στα νερά ανοιχτά του Shag Harbour στη Νέα Σκωτία, στον Καναδά, και το περιστατικό διερευνήθηκε από τη Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία και τον Καναδικό Στρατό.

6. Η επαφή με UFO στη Μελβούρνη της Αυστραλίας (1966)

Το 1966, πολλοί μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένα UFO πάνω από ένα σχολείο στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

7. Το περιστατικό στο Rendlesham Forest του Ηνωμένου Βασιλείου (1980)

Το 1980, δύο μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που βρίσκονταν στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέφεραν ότι είδαν περίεργα φώτα.

Επιπλέον ανέφεραν πως είδαν ένα ιπτάμενο αντικείμενο μέσα στο Rendlesham Forest.

8. Το κύμα UFO στο Βέλγιο (1989-1990)

Το 1989 και το 1990, ένα κύμα από εμφανίσεις UFO αναφέρθηκαν στο Βέλγιo.

Συγκεκριμένα παρατηρήθηκαν από πολλούς μάρτυρες και αναγνωρίστηκαν από τα ραντάρ.

9. Το περιστατικό με τα φώτα πάνω από το Φοίνιξ της Αριζόνας (1997)

Το 1997, μια σειρά από περίεργα φώτα εμφανίστηκαν στον ουρανό πάνω από το Φοίνιξ της Αριζόνας και παρατηρήθηκαν από χιλιάδες άνθρωποι.

10. The Phoenix Airplane Collision (1948)

Το 1948 ένα αμερικανικό στρατιωτικό αεροπλάνο, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκρούστηκε με ένα UFO πάνω από τον ουρανό του Φοίνιξ της Αριζόνα. Το περιστατικό ποτέ δεν εξηγήθηκε πλήρως.

Τι θα συμβεί στη Γη σε περίπτωση εξωγήινης επίθεσης

Τι θα συμβεί αν κάποια στιγμή γη έρθει σε επαφή με τον πλανήτη μας; Το πρόβλημα ωστόσο είναι πως κανείς δεν μπορεί να πει με ασφάλεια αν η επαφή θα είναι φιλική ή εχθρική. Η Τεχνητή Νοημοσύνη όμως είναι η μόνη που μπορεί να απαντήσει.

Η Daily Star στράφηκε προς το Gemini AI, την Τεχνητή Νοημοσύνη της Google, ρωτώντας: «Τι θα συμβεί στη Γη σε περίπτωση εξωγήινης επίθεσης».

Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι «οι εξωγήινοι πιθανότατα θα είχαν το πάνω χέρι σε έναν πόλεμο». Ανησυχητικά, η Tεχνητή Nοημοσύνη επεσήμανε ότι το πολύ ανώτερο «τεχνολογικό πλεονέκτημα» των εξωγήινων θα άφηνε τα γήινα στρατεύματα σε αναταραχή.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι οι εξωγήινοι θα διαθέτουν «πιο προηγμένη τεχνολογία, που μεταφράζεται σε ανώτερα όπλα, όπως ισχυρότερα υλικά, πιο ισχυρές πηγές ενέργειας και πιο ακριβή συστήματα παράδοσης».

Η Τεχνητή Νοημοσύνη πρόσθεσε: «Πιθανότατα έχουν καλύτερη τεχνολογία διαστημικής μεταφοράς, δίνοντάς τους τον έλεγχο στρατηγικών τοποθεσιών και δυνητικά καθιστώντας τη Γη ευάλωτη σε τροχιακές επιθέσεις. Η τεχνολογία τους μπορεί να έχει εφαρμογές που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, δίνοντάς τους ένα πλεονέκτημα στην τακτική και την άμυνα».

«Ο στρατός των ΗΠΑ είναι μια ισχυρή δύναμη στη Γη, αλλά τα διαστρικά ταξίδια συνεπάγονται πολύ υψηλότερο επίπεδο παραγωγής ενέργειας, επιστήμης υλικών και ενδεχομένως ακόμη και βιολογίας», είπε.

Και πρόσθεσε: «Συνολικά, είναι ένα ζοφερό σενάριο, αλλά όχι μια εγγυημένη ήττα για την ανθρωπότητα», είπε η AI προτού παραδεχτεί «υπάρχουν παράγοντες που θα μπορούσαν ακόμη να αυξήσουν τις πιθανότητες».

Διαβάστε επίσης

Η NASA απαθανάτισε αντικείμενο παρόμοιο με σανίδα - Τελικά υπάρχει ο Silver Surfer

ΗΠΑ: Εμφανίστηκε... UFO την ώρα της έκλειψης - Το βίντεο που έγινε viral

Σοκάριστικη ομολογία Βρετανού στρατιωτικού - «Εντοπίσαμε UFO σε μυστική επιχείρηση»

Για πρώτη φορά χαρτογραφήθηκαν τα σημεία που εμφανίζονται UFO στην Αμερική

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ