ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι και Μέγκαν έμαθαν για τον καρκίνο της Κέιτ μαζί με όλο τον πλανήτη

Κέιτ Μίντλετον
Associated Press

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ, ανακοίνωσε τη διάγνωσή της σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα χθες, εξηγώντας ότι ο καρκίνος ανακαλύφθηκε μετά την εγχείρηση στην κοιλιά της.

Με την Κέιτ και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ μίλησαν ο Χάρι και η Μέγκαν αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Παραμένει άγνωστο αν η επικοινωνία που είχαν ήταν τηλεφωνική ή έγινε βιντεοκλήση, το μόνο σίγουρο είναι - πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου - ότι ο Χάρι και η Μέγκαν έμαθαν για την κατάσταση της υγείας της μαζί με όλο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με ανθρώπους που μίλησαν στη New York Post, το ζευγάρι δεν ήξερε τίποτα για της Κέιτ. Την επαφή μεταξύ των δύο αδελφών αποκάλυψε ο βασιλικός συντάκτης του ITV, Chris Ship.

Ο Χάρι όταν η Κέιτ αρραβωνιάστηκε τον Γουίλιαμ πριν από 11 χρόνια είχε πει για εκείνη πως ήταν η «μεγάλη αδελφή που δεν είχα ποτέ». Η Κέιτ συνάντησε για τελευταία φορά τον Χάρι μετά τον θάνατο της βασίλισσας τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε τη διάγνωσή της σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα χθες, εξηγώντας ότι ο καρκίνος ανακαλύφθηκε μετά την εγχείρηση στην κοιλιά της.