Καθηγητής ρισκάρει τη ζωή του κατεβαίνοντας απόκρημνους γκρεμούς για να συλλέξει μέλι 15.000 λιρών

Η εντυπωσιακή και ιδιαίτερα επικίνδυνη διαδικασία της συγκομιδής καταγράφηκε από drone

Καθηγητής ρισκάρει τη ζωή του κατεβαίνοντας απόκρημνους γκρεμούς για να συλλέξει μέλι 15.000 λιρών
Snapshot
  • Ο καθηγητής φυσικής αγωγής Yalçın Yıldız συλλέγει μέλι από απόκρημνους γκρεμούς ύψους εκατοντάδων μέτρων στην περιοχή Γκερτζούς του Μπατμάν, Τουρκία.
  • Η διαδικασία συγκομιδής είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και καταγράφηκε από drone.
  • Το μέλι των βράχων πωλείται περίπου 15.000 τουρκικές λίρες ανά κιλό.
  • Το συγκεκριμένο μέλι θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά τοπικά προϊόντα της περιοχής.
Snapshot powered by AI

Εντυπωσιακό βίντεο καταγράφει την στιγμή που ο καθηγητής φυσικής αγωγής Yalçın Yıldız συλλέγει «μέλι των βράχων», κατεβαίνοντας με σχοινιά σε απόκρημνους γκρεμούς ύψους εκατοντάδων μέτρων στην περιοχή Γκερτζούς του Μπατμάν, στην Τουρκία.

Η εντυπωσιακή και ιδιαίτερα επικίνδυνη διαδικασία της συγκομιδής καταγράφηκε από drone, αποτυπώνοντας τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες συλλέγεται το σπάνιο μέλι.

Το συγκεκριμένο μέλι πωλείται έναντι περίπου 15.000 τουρκικών λιρών το κιλό, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο ακριβά τοπικά προϊόντα της περιοχής.

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή