ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει η τελευταία επιθυμία ενός αγοριού

Συγκλονίζει η τελευταία επιθυμία ενός αγοριού

Την τελευταία επιθυμία ενός 10χρονου ετοιμοθάνατου αγοριού πραγματοποίησε μεγαλόψυχα η Έλεν Μίρεν, η οποία ντυμένη Βασίλισσα Ελισάβετ τον επισκέφθηκε, και ήπιε μια κούπα τσάι μαζί του.


Πρόκειται για τον Όλιβερ Μπάρτον, ένα αυτιστικό αγόρι που δίνει την τρίτη του μάχη με τον καρκίνο, με την τελευταία του επιθυμία να είναι μια επίσκεψη στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και ένα απογευματινό τσάι με τη Βασίλισσα.

Η επιθυμία του 10χρονου έφτασε στα αυτιά της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία ωστόσο δεν μπορούσε να τον επισκεφθεί. Το μήνυμα, όμως, έφτασε στα αυτιά και μιας... άλλης «Βασίλισσας», της βραβευμένης ηθοποιού Έλεν Μίρεν, η οποία έχει υποδυθεί την Ελισάβετ τόσο στη μεγάλη οθόνη, όσο και στο θέατρο.

Η κυρία Μίρεν έδρασε αμέσως, πληρώνοντας από την τσέπη της μια επίσκεψη στο West End, όπου το αγόρι με τους γονείς του παρακολούθησαν VIP την παράστασή της «The Audience», όπου υποδύεται την Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ. Εν συνεχεία, προσκάλεσε την οικογένεια στα παρασκήνια, όπου ως Βασίλισσα ήπιε μια κούπα τσάι με τον Όλιβερ, την οποία την σέρβιρε ο «μπάτλερ» της.
Η 67χρονη Βρετανίδα ηθοποιός παρέμεινε στον χαρακτήρα καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησής της με το 10χρονο αγόρι, ενώ πριν φύγει τον έχρισε ιππότη.

Οι γονείς του Όλιβερ, Κάθριν και Τζέιμς Μπράουν, εμφανώς συγκινημένοι από την αλτρουιστική πράξη της Μίρεν, δήλωσαν: «Ήταν πραγματικά αξιαγάπητη. Έκανε τα πάντα για τον γιο μας, παρόλο που δεν τον γνώριζε καθόλου μέχρι τότε. Είχε μέχρι και μπάτλερ μαζί της, προκειμένου το γεγονός να μοιάζει όσο πιο επίσημο γίνεται».