ΚΟΣΜΟΣ

Σατανιστές ομολόγησαν για να αποφύγουν τη θανατική καταδίκη

Σατανιστές ομολόγησαν για να αποφύγουν τη θανατική καταδίκη

Το νεαρό ζευγάρι των δολοφόνων, «σατανιστών του Craiglist», όπως τους ονομάζει ο αμερικανικός Τύπος ομολόγησε τη δολοφονία του 42χρονου Troy LaFerrara, τον περασμένο Νοέμβριο

Η ομολογία της 19χρονης Miranda Barnour, και του 22χρονου συντρόφου της έγινε, σύμφωνα με την Daily Mail, προκειμένου να αποφύγουν τη θανατική καταδίκη.

Όπως ομολόγησε η 19χρονη, επί 6 χρόνια, μέσω αγγελιών όπου προσέφερε τον εαυτό της για "συντροφιά" σε κυρίους, ψάρευε θύματα, τα οποία σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, είναι "λιγότερα από 100", ενώ όπως ανέφερε κυνικά κατά τη διάρκεια της δίκης της, "θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα τα θύματα, αλλά δεν εμφανίστηκαν στο ραντεβού που είχαμε".

Η αστυνομία πιστεύει ότι μπορεί να στοιχειοθετήσει κατηγορίες για 22 από αυτές τις υποθέσεις, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το σατανικό ζευγάρι να έχει όντως δολοφονήσει περισσότερους.

Κατά τη διάρκεια της κράτησής της στις φυλακές, πριν τη διεξαγωγή της δίκης, και σε καταθέσεις της στο FBI, επέμενε ότι έχει διαπράξει όλες αυτές τις δολοφονίες, και ότι μπορούσε να υποδείξει τα σημεία που είχε θάψει τα πτώματα. "Ψάχνετε για ολόκληρα πτώματα. Δε θα βρείτε, γιατί τα τεμάχισα", δήλωσε στους πράκτορες του FBI που την ανέκρινε.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, ο "σατανικός της εαυτός" την καθοδηγούσε να κάνει όλες αυτές τις δολοφονίες, για τις οποίες ακολουθούσε και "τελετουργικό".

Σε συνεργασία με το σύζυγό της, έκλεινε τα ραντεβού με άντρες ποου αναζητούσαν γυναικεία συντροφιά, και μετά από το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού, επέλεγαν το επόμενο θύμα, που "έπρεπε να πληρώσει για τις κακές του πράξεις", όπως ομολογούν.

Οι αστυνομιές Αρχές έχουν ανοίξει και πάλι δεκάδες υποθέσεις, που είχαν μείνει στο σκοτάδι λόγω έλλειψης στοιχείων, και προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με εκατοντάδες εξαφανίσεις αντρών από πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων