ΚΟΣΜΟΣ

Η σέξι Βραζιλιάνα οδοκαθαρίστρια που έχει «τρελάνει» το διαδίκτυο! (video+photos)

Η σέξι Βραζιλιάνα οδοκαθαρίστρια που έχει «τρελάνει» το διαδίκτυο! (video+photos)

Ξυπνάει κάθε μέρα στις 04:20 τα ξημερώματα και δουλεύει για 12 συνεχόμενες ώρες, καθαρίζοντας τους δρόμους και κάνοντας αποφράξεις σε αποχετεύσεις στη δυτική συνοικία Realengo του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αυτό ωστόσο όχι μόνο δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στη θηλυκότητά της, αλλά πλέον η Rita Mattos «φλερτάρει», όπως θα ήθελαν μαζί της και εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον πλανήτη, με μια καριέρα στο μόντελινγκ!

Απ΄ όταν μάλιστα οι σέξι φωτογραφίες της κατέκλυσαν το διαδίκτυο, δέχεται καθημερινά δεκάδες προτάσεις, τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές, καθώς οι υποψήφιοι… γαμπροί που της ζητούν τουλάχιστον ένα ραντεβού σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων!

«Οι άνθρωποι εκπλήσσονται όταν βλέπουν μια όμορφη κοπέλα να εργάζεται ως οδοκαθαρίστρια και μου λένε πως θα μπορούσα να βρω μια καλύτερη δουλειά», εκμυστηρεύεται η 23χρονου «Sweeper Babe», η οποία δεν διστάζει να κατηγορήσει τους άνδρες για διακρίσεις εις βάρος των λιγότερο όμορφων συναδέλφων της.

Rita Mattos2

«Είμαι όμως πολύ περήφανη γι΄ αυτό που κάνω. Είναι πολύ σκληρή δουλειά, αλλά διασκεδάζω και μου αρέσει», προσθέτει, ωστόσο δεν πρόκειται να κλείσει την πόρτα στη αναπάντεχη δημοσιότητα που βρέθηκε στο δρόμο της, ελπίζοντας να αυξήσει το μηνιαίο εισόδημα της που ανέρχεται στα 550 περίπου ευρώ το μήνα.

«Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν όλοι πλάκα. Έχω συνηθίσει τα σφυρίγματα από άνδρες όταν δουλεύω, αλλά δεν περίμενα ποτέ όλο αυτό. Πλέον είμαι πεπεισμένη ότι μπορώ να δουλέψω και σαν μοντέλο παράλληλα. Δουλεύω σκληρά από τα 16 μου και αυτή η δουλειά με βοηθά να κρατηθώ σε φόρμα. Δεν σκοπεύω να την αφήσω», αναφέρει η Rita Mattos, η οποία δεν δίστασε μάλιστα να απευθύνει έκκληση ώστε να σταματήσει το πρωτόγνωρο γι΄ αυτήν τσουνάμι… δημοσιότητας.

«Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα γυμναστούν για ώρες ή δεν θα φάνε ό,τι θέλουν. Είμαι μια απλή καθημερινή γυναίκα σαν όλες τις άλλες, μόνο που καθαρίζω δρόμους», καταλήγει απογοητεύοντας ίσως τους άνδρες που ελπίζουν να τη δουν χωρίς την πορτοκαλί φόρμα εργασίας!

Σχετικές ειδήσεις