ΚΟΣΜΟΣ

Τόπος «προσκυνήματος» το διαμέρισμα της Winehouse

Τόπος «προσκυνήματος» το διαμέρισμα της Winehouse
Με τη βουβή θλίψη των δεκάδων θαυμαστών της Amy Winehouse, που παραμένουν έξω από το σπίτι της στο Κάμντεν του Λονδίνου, ενώθηκαν...

Με τη βουβή θλίψη των δεκάδων θαυμαστών της Amy Winehouse, που παραμένουν έξω από το σπίτι της στο Κάμντεν του Λονδίνου, ενώθηκαν σήμερα και οι γονείς της, Mitch και Janis.

Χιλιάδες μηνύματα, λουλούδια, κεριά και αναμνηστικά αντικείμενα των θαυμαστών έχουν μετατρέψει το πεζοδρόμιο έξω από το διαμέρισμα που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου σε τόπο προσκυνήματος.

Ο πατέρας της δήλωσε «συντετριμμένος», την ώρα που χαιρετούσε ορισμένους από τους θαυμαστές της κόρης του.

«Δεν μπορώ να σας πω τι σημαίνει για μας που σας βλέπουμε συγκεντρωμένους εδώ», είπε ο πατέρας της, ενώ η μητέρα της ξέσπασε σε κλάματα διαβάζοντας τα μηνύματα των θαυμαστών της.

Παρόλο που ο Mitch και η Janis είναι διαζευγμένοι, αυτή τη στιγμή του χαμού του παιδιού τους ψάχνουν στήριγμα ο ένας στον άλλο. Στο πλευρό τους ήταν και ο γιος τους Alex.

Tην αγωνία των γονιών εντείνει το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία της κηδείας της Amy, καθώς σήμερα διενεργήθηκε η νεκροψία, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Διαβάστε επίσης:

Θανατηφόρο κοκτέιλ για τη ραγισμένη καρδιά της Amy

Τι έγραψαν διάσημοι στο Twitter τους για τον θάνατο της Amy