ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστική εκδίκηση: Απατημένη σύζυγος έβαλε παγίδα για σεξ και του έκανε το πέος κομματάκια! (pic)

Φρικιαστική εκδίκηση: Απατημένη σύζυγος έβαλε παγίδα για σεξ και του έκανε το πέος κομματάκια! (pic)

Μαχαίρι, όπως άλλωστε και το μόριό του, έκοψε (ακόμα και) τη σκέψη για (άλλη) μοιχεία στο σύζυγό της που την απάτησε με την καλύτερή της φίλη, μία Ταϊλανδή!

Και πώς όχι, όταν άνδρες των πρώτων βοηθειών τον βρήκαν να ουρλιάζει από τον πόνο μέσα στα αίματα, κρατώντας μια σακούλα με πάγο στα γεννητικά του όργανα.

Νωρίτερα, η πανούργα γυναίκα, αφού είχε οδηγήσει τον πλανόδιο πωλητή τηγανιτού κοτόπουλου σε σεξουαλική «παγίδα», τού πετσόκοψε το πέος με χαρτοκόπτη!

Σύμφωνα μάλιστα με τις Αρχές, παραλίγο να της μείνει στο… χέρι, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας (γνωστός ως Somchai, καθώς το πραγματικό του όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους), να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Όπως ισχυρίστηκε στις αρχές η Ταϊλανδή, εξοργίστηκε όταν έμαθε πως ο 47χρονος σύζυγός της, όχι μόνο την απατούσε, αλλά το έκανε με την καλύτερή της φίλη. Αφού ηρέμησε, δε, έθεσε σε εφαρμογή ένα φρικιαστικό σχέδιο: τον… άναψε χαϊδεύοντας τα γεννητικά του όργανα, ενώ συνέχισε με στοματικό, πριν βγάλει το χαρτοκόπτη και αρχίσει να τεμαχίζει με μανία το πέος του ανυποψίαστου άνδρα!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο Somchai μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Bang Lamung της Πατάγια (δημοφιλής προορισμός σεξοτουρισμού), έχοντας χάσει πολύ αίμα, ενώ «είναι ακόμα πολύ νωρίς» για να ξέρουν οι γιατροί αν θα χαρεί ξανά όλες τις λειτουργίες του οργάνου του...

Σχετικές ειδήσεις