ΚΟΣΜΟΣ

Σπαρακτικό! Πατέρας εγκαταλείπει το κοριτσάκι του στο δρόμο σε θερμοκρασίες ψύχους (Vid)

Σπαρακτικό! Πατέρας εγκαταλείπει το κοριτσάκι του στο δρόμο σε θερμοκρασίες ψύχους (Vid)

Ένας γονιός υποτίθεται ότι αγαπά τα παιδιά του άνευ όρων, θέτει τις ανάγκες τους πριν τις δικές του, προκειμένου να τα κρατήσει ασφαλή, και για αυτόν ακριβώς το λόγο, αυτό που ο συγκεκριμένος πατέρας έκανε στο δικό του μικρό κορίτσι, είναι τόσο, μα τόσο αδιανόητο.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, μια μητέρα από το Όντγκεν της Γιούτα των ΗΠΑ έκανε το λάθος να αφήσει το κοριτσάκι της να περάσει το διήμερο με τον πατέρα της και τους παππούδες της στο σπίτι τους, ωστόσο, την Κυριακή το βράδυ ο πατέρας της αποφάσισε ότι κουράστηκε να φροντίζει την κόρη του και την παράτησε έξω από ένα κτήριο της πανεπιστημιούπολης Ogden-Weber.

1 17

Σύμφωνα με τη μητέρα του κοριτσιού και το υλικό από κάμερες ασφάλειας, ο άνθρωπος αυτός άφησε το κορίτσι να κοιμηθεί στο ψύχος με ένα μικρό σεντόνι, σε θερμοκρασίες που άγγιζαν σχεδόν τους 0 βαθμούς Κελσίου, λέγοντας της «να το βουλώσει και να πάει για ύπνο». Ακόμη κι όταν εκείνος την εγκατέλειψε, το τρομοκρατημένο παιδί «συνέχισε να φωνάζει, Μπαμπά! αλλά κανείς δεν ήταν εκεί», δήλωσε εξαγριωμένη η μητέρα της.

2 13

Παρά το γεγονός ότι φοβόταν και κρύωνε, το κορίτσι δεν τόλμησε να μετακινηθεί από το σημείο όλη τη νύχτα, έως ότου ένας φρουρός ασφαλείας της πανεπιστημιούπολης τη βρήκε στις 7:30 το πρωί. «Το θέαμα που αντίκρισε ήταν σπαρακτικό», δήλωσε ο διευθυντής ασφάλειας Φρεντ Φρέιζερ.

3 14

Δείτε το στο παρακάτω βίντεο τη σπαρακτική στιγμή που το μικρό κορίτσι εγκαταλείπεται από τον πατέρα της στο κρύο σε έναν εντελώς άγνωστο για εκείνην χώρο.

Source: Lifedaily.com

Σχετικές ειδήσεις