ΚΟΣΜΟΣ

Όταν ο δολοφόνος ερωτεύεται το θύμα του

Όταν ο δολοφόνος ερωτεύεται το θύμα του
Θα μπορούσε να ήταν και κινηματογραφικό σενάριο…

Θα μπορούσε να ήταν και κινηματογραφικό σενάριο…

Ένας εκτελεστής τον οποίο μια γυναίκα προσέλαβε προκειμένου να σκοτώσει την ερωμένη του άντρα της, έπεσε στα δίχτυα του έρωτα του υποψήφιου θύματός του.

Το περιστατικό έγινε στη Βραζιλία. Η Μαρία Νίλζα Σιμόες, έταξε το ποσό των 1000 δολαρίων στον εκτελεστή Κάρλος Ρομπέρτο ντε Ζέσους. Όταν όμως ο εκτελεστής είδε το υποψήφιο θύμα του, ονόματι Ιρανίλντε Αραούχο, την ερωτεύτηκε παράφορα. Έτσι, αποφάσισε να μην εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου που του έταξε η άπατημένη σύζυγος και να την ξεγελάσει.

Μαζί με τη νέα του αγαπημένη πήγαν σε ένα σούπερ μάρκετ και αγόρασαν δύο μπουκάλια κέτσαπ. Ο ντε Ζέσους έλουσε με την κέτσαπ την αγαπημένη του και έβαλε ένα μαχαίρι ανάμεσα στη μασχάλη της, προκειμένου να στείλει τη φωτογραφία της υποτιθέμενης νεκρής γυναίκας στην εντολοδόχο του.

Όμως, τρεις μέρες μετά, η γυναίκα που είχε πληρώσει τον δολοφόνο, τους είδε μαζί να φιλιούνται.Μη έχοντας τι να κάνει, θεώρησε σωστό να πάει στην αστυνομία και να κατηγορήσει τον εκτελεστή για εξαπάτηση!!! Τότε, ο διευθυντής του αστυνομικού τμήματος ξεκίνησε τις ερωτήσεις και η γυναίκα τα αποκάλυψε όλα.

Ο σερίφης έμεινε άναυδος: «Στα οκτώ χρόνια που διευθύνω το τμήμα, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι ανάλογο».

Οι τρεις πρωταγωνιστές της ιστορίας έχουν αποφυλακιστεί δίνοντας εγγύηση, ωστόσο η ιστορία τους σίγουρα θα προβληθεί κάποια στιγμή στις αίθουσες των κινηματογράφων.