ΚΟΣΜΟΣ

O Ντέιβιντ Μπέκαμ έπαθε ΣΟΚ όταν είδε το... αποτυχημένο άγαλμά του (pics)

O Ντέιβιντ Μπέκαμ έπαθε ΣΟΚ όταν είδε το... αποτυχημένο άγαλμά του (pics)
Η επική αντίδρασή του
AP/Ringo H.W. Chiu

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του - Δείτε τις εικόνες

Έκπληκτος έμεινε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα... αποκαλυπτήρια του αγάλματος που επρόκειτο να στηθεί προς τιμήν του στο στάδιο των LA Galaxy στο Λος Άντζελες.

Αυτό που δεν γνώριζε όμως ο άσος του ποδοσφαίρου είναι πως το άγαλμα που του έδειξαν δεν ήταν εκείνο που είχε φιλοτεχνηθεί για να κοσμήσει το στάδιο της ομάδας του, αλλά ένα ψεύτικο, που είχε φτιάξει ο Τζέιμς Κόρντεν ειδικά για να τον... τρομάξει.

Σε συνεργασία με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, την πρώην ομάδα του Άγγλου ποδοσφαιριστή, κάλεσαν το Μπέκαμ στα αποκαλυπτήρια του αγάλματός του, όμως το ομοίωμα που του έφτιαξαν δεν του έμοιαζε και πολύ…

Ασφαλώς και δεν του άρεσε αλλά παρόλα αυτά προσπάθησε να μην βγει εκτός εαυτού! Όπως είπε: «Το μοναδικό καλό πάνω σε αυτό το άγαλμα είναι το μαλλί. Κοίτα το πηγούνι... Δεν πρόκειται να έρθουν γι' αυτό οι γονείς μου... Είναι τυχερά τα παιδιά μου που δεν θα έρθουν να δουν αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια, φαίνεται πως διέλυσαν το άγαλμα και στο σημείο αυτό εμφανίστηκε ο παρουσιαστής με τους πάντες να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αθώο ομόφωνα το 21χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σαρώνει τη χώρα η νέα κακοκαρία με χιόνια, καταιγίδες και πολλά μποφόρ

Σχετικές ειδήσεις