ΚΟΣΜΟΣ

Ανατροπή στην υπόθεση απαγωγής της Μαντλίν (pics)

Ανατροπή στην υπόθεση απαγωγής της Μαντλίν (pics)
Οι Πορτογαλικές Αρχές δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο για την υπόθεση
AP/Paulo Duarte

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν.

Νεότερες πληροφορίες για την έρευνα αναφέρουν πως ο Γερμανός παιδόφιλος Μάρτιν Νέι, δεν είναι ο ύποπτος που εξετάζουν οι Αρχές για την απαγωγή του παιδιού.

Η Correio da Manha, με αφορμή της συμπλήρωση 12 ετών από την εξαφάνιση της μικρής είχε αποκαλύψει πως οι ερευνητές έχουν στοιχεία για έναν άνδρα που φέρεται να συνδέεται άμεσα με την υπόθεση. Το περιοδικό, όμως, δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του υπόπτου.

Ο 48χρονος Γερμανός Νέι σκιαγραφήθηκε, όμως, ως ο άνδρας που ερευνάται. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

«Ένας Γερμανός παιδόφιλος, ο οποίος εκτίει ισόβια ποινή για τη δολοφονία τριών παιδιών και την σεξουαλική εκμετάλλευση πολλών άλλων, κατονομάστηκε από τα βρετανικά μέσα ως ο κύριος ύποπτος για την υπόθεση Μακάν. Ωστόσο, δεν είναι ο νέος ύποπτος που εξετάζει η αστυνομία του Πόρτο», αναφέρουν σημερινές πληροφορίες, όπως αναφέρει η Mirror.

Ο Γερμανός δολοφόνος, γνωστός και ως «μασκοφόρος άνδρας», είχε σπείρει τον τρόμο στον Φάρο της Πορτογαλίας τη δεκαετία του ’90.

Οι Πορτογαλικές Αρχές δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο για την υπόθεση.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Η Μαντλίν ΜακΚάν εξαφανίστηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε η οικογένειά της στις 3 Μαΐου 2007, λίγες ημέρες πριν από τα τέταρτα γενέθλιά της, στο θέρετρο Πράια ντα Λους της νότιας Πορτογαλίας.

Έπειτα από 14 μήνες ερευνών, κατά την διάρκεια των οποίων και οι γονείς της θεωρήθηκαν ύποπτοι, και την απομάκρυνση του επιφορτισμένου με τις έρευνες επιθεωρητή της αστυνομίας, η πορτογαλική αστυνομία έκλεισε την υπόθεση το 2008 για να ξανανοίξει τον φάκελο πέντε χρόνια αργότερα.

Η βρετανική αστυνομία ξεκίνησε την δική της έρευνα τον Ιούλιο 2013, αλλά η Σκότλαντ Γιαρντ έχει μειώσει δραστικά τον αριθμό των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτήν.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογες 2019: H Περιστέρα Μπαζιάνα υποψήφια με το ΚΚΕ στην Καρδίτσα

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Είστε δικαιούχοι; Δείτε πότε ξεκινούν οι αιτήσεις - Ποσά και κριτήρια

Σχετικές ειδήσεις