ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Σατανιστής σκότωσε την 14χρονη φίλη του

Σοκ: Σατανιστής σκότωσε την 14χρονη φίλη του

Λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα.

Σατανιστής έφηβος επιτέθηκε σεξουαλικά και εν συνεχεία δολοφόνησε ένα 14χρονο κορίτσι, με τη βοήθεια συνομήλικου φίλου του. '

Το πτώμα της Αννα Κρίγκελ βρέθηκε με μια θηλιά γύρω από τον λαιμό της στην περιοχή Λουκάν του Δουβλίνου, στις 14 Μαΐου 2018, λίγες μέρες μετά την εξαφάνισή της. Το δικαστήριο έκρινε ενόχους για τον θάνατό της δύο 14χρονους φίλους, γνωστοί ως Αγόρι Α και Αγόρι Β, οι οποίοι, αφού τη δολοφόνησαν χτυπώντας τη με τσιμεντόλιθο, άφησαν το γυμνό σώμα της σε εγκαταλειμμένο σπίτι της περιοχής.

Στη δίκη διάρκειας έξι εβδομάδων των δύο εφήβων, αστυνομικοί κατέθεσαν ότι στο σπίτι του Αγοριού Α, που κρίθηκε ένοχο και για σεξουαλική επίθεση σε βάρος του θύματος, βρέθηκε «σατανιστικού περιεχομένου» βιβλίο, με αναφορές σε «σατανιστική κουλτούρα», αλλά και έναν αριθμό «κανόνων», οι οποίοι, μεταξύ άλλων, ανέφεραν «μη μιλάς για τον Ιησού ή τον Θεό, παρά μόνο για τον Σατανά».

Στο άκουσμα της ετυμηγορίας οι μητέρες των δύο αγοριών άρχισαν να κλαίνε, ενώ ο πατέρας του Αγοριού Β άρχισε να φωνάζει ότι «ένα αθώο παιδί θα πάει στη φυλακή». «Η Αννα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εμάς και θα παραμείνει για πάντα. Θα μείνει στις καρδιές μας για πάντα. Σε αγαπάμε, Αννα» δήλωσε η μητέρα της Κρίγκελ μετά το τέλος της δίκης, κλαίγοντας στην αγκαλιά του συζύγου της.

Οπως αποκάλυψαν οι γονείς της, η 14χρονη κοπέλα είχε πέσει θύμα bullying τα τελευταία χρόνια στο σχολείο και γι' αυτό, όταν διαπίστωσαν ότι τη στιγμή της εξαφάνισής της ήταν με ένα από τα δύο αγόρια, θορυβήθηκαν ιδιαίτερα.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε επίσης:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές είναι οι άκρως επικίνδυνες παραλίες της Αττικής για το 2019 (ΛΙΣΤΑ)

Βάσεις 2019: Κατακόρυφη πτώση - Δείτε σε ποια πεδία αναμένεται τεράστια «βουτιά»

Σχετικές ειδήσεις