Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχίλα από τις νέες αποκαλύψεις: Το περίεργο μήνυμα του ζευγαριού λίγο πριν θυσιαστεί στο Σατανά

Newsbomb

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για το ζευγάρι στην Κεφαλονιά, το οποίο θυσιάστηκε στο Σατανά – Το σκοτεινό παρελθόν του Γερμανού – Τι «μαρτυρά» η πινακίδα στο αυτοκίνητό του - Το περίεργο μήνυμα λίγο πριν αυτοκτονήσουν στη βίλα που είχαν νοικιάσει

Σοκ έχει προκαλέσει το πανελλήνιο η υπόθεση της ταυτόχρονης αυτοκτονίας του ζευγαριού που είχε νοικιάσει βίλα στην Κεφαλονιά. Όσο περνούν οι ώρες, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν ακόμα και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Στο ανατριχιαστικό παζλ του σκοτεινού θανάτου του νεαρού ζευγαριού έρχεται να προστεθεί το μυστηριώδες παρελθόν του 30χρονου Τόστερν Χοφμαν. Όπως αποκαλύπτει το Star, σύμφωνα με γερμανικές πηγές, ο νεαρός με το διαπεραστικό βλέμμα είχε εγκληματικό παρελθόν και ήταν γνώριμος των Αρχών. Μάλιστα είχε απασχολήσει επανειλημμένως την Αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών χαπιών.

germanos

Το περίεργο μήνυμα

Τους ένωσε και τους χώρισε η λατρεία στο Σατανά. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε κλαμπ αποκρυφισμού και χωρίστηκε μια για πάντα στη βίλα του τρόμου της Κεφαλονιάς.

Όπως όλα δείχνουν ήταν αποφασισμένοι να θυσιάσουν τις ψυχές τους σε ένα αποκρυφιστικό τελετουργικό φρίκης και αυτοτραυματισμού. Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, οι δύο αυτόχειρες προανήγγειλαν την πράξη τους με μήνυμα στο κινητό.

Τι μαρτυρά η πινακίδα του αυτοκινήτου του 30χρονου

Η αδυναμία του 30χρονου στο Σατανά φαίνεται πως αποτυπώνεται και στην επιλογή του αυτοκινήτου του. Η πινακίδα του οχήματος με το οποίο κυκλοφορούσε έφερε τον αριθμό 666. Μάλιστα, στο αυτοκίνητο ξεχωρίζει το χρώμα του κόκκινου και του μαύρου, συνδυασμός που δεν λείπει από σατανιστικές τελετές.

star

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το αυτοκίνητο του 30χρονου στη gallery του Newsbomb.gr

Τη λατρεία στο Σατανά φανερώνουν η πεντάλφα και τα λευκά ρούχα που φορούν τα μέλη. Με λευκό πουκάμισο βρέθηκε νεκρή στον καναπέ και η 23χρονη Λίλια Μπουτούσεβα.

Τα τελευταία λόγια της 23χρονης στον πατέρα της

Η Μπόικα Ατανάσοβα , δημοσιογράφος στη Βουλγαρία αποκαλύπτει στο Star τα τελευταία λόγια της 23χρονης Λίλια στον πατέρα της πριν χαθούν οριστικά τα ίχνη της και τις υποψίες της οικογένειας για τον 30χρονο.

gynaika

«Είχαν υποψίες αλλά 100% δεν μπορούσαν να το ξέρουν. Όμως ήξεραν ότι ήταν περίεργος τύπος και ανησυχούσαν από τη στιγμή που η Λίλια διέκοψε κάθε επαφή. Στις 8 Αυγούστου είχε επικοινωνήσει μαζί τους, τους είχε πει ότι είναι καλά, όμως αρνούνταν να έχει περεταίρω επικοινωνία».

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

Τι αποκαλύπτει φίλη της

Η Σόφι Μέλτζερ, στενή φίλη της Λίλια, δήλωσε στο Star: «Έχουμε περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Ήταν η καλύτερη και η πιο αγαπημένη μου φίλη. Θρηνώ την απώλειά της. Δεν ήταν σατανίστρια. Της άρεσαν τα παγανιστικά σύμβολα, της άρεσε να ντύνεται με σκούρα και σκοτεινά χρώματα όπως πολλά κορίτσια. Όταν εξαφανίστηκε τον Ιούνιο, σκέφτηκα ότι μπορεί να αυτοκτόνησε γιατί είχε κατάθλιψη. Ήταν μια νέα κοπέλα που αναζητούσε καινούρια ζωή χωρίς καμιά ελπίδα για το μέλλον».

Αποκρυφιστική τελετή και στο Γκάζι;

Μια σκοτεινή φυσιογνωμία αντίκρισε και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που νοίκιασε το ζευγάρι στο Γκάζι:

«Είχαμε μια συνάντηση 20 λεπτών ας πούμε περίπου συνολικά με τα παιδιά. Η κοπέλα ήταν λίγο βαριά τέλος πάντων, δεν πολυμιλούσε. Τα χαρακτηριστικά των παιδιών δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Αν εξαιρέσεις το τατουάζ που είχε το αγόρι στο ένα του χέρι, όλο, ήταν μια κανονική χιπστερόφατσα που λέμε. Κοκκινοτρίχης με μούσι μέχρι το στήθος. Μικροκαμωμένος και λεπτός».

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο Γκάζι όπου έμεναν αποκαλύπτει ότι άφησαν πίσω τους ζημιές όταν έφυγαν: «Όταν έφυγαν άφησαν ζημιές και λείπανε και κάποια πράγματα από το διαμέρισμα. Υπήρχε ένα χτύπημα στον τοίχο και είχε πειράξει κι έναν πίνακα τέλος πάντων και έλλειπε ένα φωτιστικό και κάτι πετσέτες».

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο Γκάζι, το ζευγάρι διέμενε σε ένα από τα δωμάτια airbnb. Κάτοικος αποκαλύπτει στο Star ότι είδε την κοπέλα λίγες ώρες μετά την κράτηση του διαμερίσματος στις 9 Ιουλίου: «Την είδα, φορούσε κόκκινα και είχε ένα σκουλαρίκι στα χείλη της».

Ο Ντάνιελ Ζέκοφ, φίλος της Λίλια, λέει στο Star: «Ήταν αρκετά έξυπνη για να μην πέσει στην παγίδα θρησκευτικών αιρέσεων. Γιατί μιλάνε για σατανισμό; Επειδή φορούσε σκούρα ρούχα; Δεν ήταν χαζή να πιστεύει σε τέτοια πράγματα».

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

Πηγή φωτογραφιών: Star, Inkefalonia