Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Μεγάλη έκρηξη σε σπίτι στο Κεντ - Στο νοσοκομείο επτά άτομα (vid)

Newsbomb

Επτά άτομα, εκ των οποίων τα δύο σοβαρά, τραυματίστηκαν έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στο Άσφορντ του Κεντ στις ΗΠΑ

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν και απεγκλώβισαν όσους είχαν παγιδευτεί μέσα στο σπίτι, το οποίο μετά την έκρηξη τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η όψη του κτηρίου καταστράφηκε ολοσχερώς, μετά τον «εκκωφαντικό ήχο» που ακούστηκε. Παράλληλα, από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές και σε δύο διπλανά σπίτια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Independent η έκρηξη πιθανότατα να προκλήθηκε από διαρροή φυσικού αερίου.

Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους ενοίκους, ενώ κάλεσαν τους κατοίκους της περιοχής να απομακρυνθούν από το σημείο και να κλείσουν τα παράθυρα του σπιτιού τους.

Βίντεο που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου δείχνουν τις μεγάλες καταστροφές που υπέστη το σπίτι και άλλα δύο γειτονικά κτήρια.

Σύμφωνα με τους διασώστες, «δύο ασθενείς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Λονδίνου με σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ άλλοι πέντε στο νοσοκομείο William Harvey στο Ashford με τραυματισμούς που πιστεύεται ότι είναι λιγότερο σοβαροί».

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη διενεργείται προανάκριση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τσακωμός στην εκπομπή για ένα τσιφτετέλι – Το περιστατικό που δεν είδαμε