Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στο Λονδίνο απο άνδρα μεταμφιεσμένο σε Spider-Man που τραυματίζει έξι ανθρώπους - Βίντεο

Newsbomb

Σοκ προκαλεί βίντεο που κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει έναν άνδρα μεταμφιεσμένο σε Spider-Man να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές σε ανυποψίαστους ανθρώπους.

Το απίστευτο σκηνικό έγινε σε κατάστημα της αλυσίδας σουπερ-μάρκετ Asda και συνολικά τραυματίστηκαν έξι άτομα.

Ο Spider-Man…τα βάζει ακόμα και με μία γυναίκα, ρίχνοντας κλωτσιά στο πρόσωπο σε μία υπάλληλο του πολυκαταστήματος. Η κοπέλα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ στο βίντεο που κυκλοφόρησε ακούγονται περαστικοί να φωνάζουν «Θεέ μου!».


Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, επιβεβαίωσε πως προχώρησε στην προσαγωγή συνολικά 5 ατόμων, ενώ ο άνδρας ηλικίας 31 ετών που είναι ο δράστης της επίθεσης, συνελήφθη.

Η αστυνομία του Wandsworth έγραψε στο Twitter: «Γνωρίζουμε ότι ανέβηκαν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν επεισόδιο σε ένα σούπερ μάρκετ στο Clapham χθες το βράδυ.

«Πέντε άτομα συνελήφθησαν και παραμένουν υπό κράτηση. Έξι άτομα τραυματίστηκαν. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και ζητάμε από οποιονδήποτε έχει περαιτέρω υλικό να το μοιραστεί μαζί μας».

Η ένωση εργαζομένων GMB αργότερα αποκάλυψε ότι ορισμένα από τα μέλη της ήταν μεταξύ εκείνων που δέχτηκαν επίθεση.«Καταδικάζουμε έντονα τις ενέργειες αυτών των ανθρώπων και ευχαριστούμε την αστυνομία για την ταχεία δράση της για την προστασία των μελών μας από περαιτέρω ζημιές».

«Το βίντεο είναι απολύτως τρομακτικό και προσφέρουμε οποιαδήποτε υποστήριξη κριθεί απαραίτητη σε όλα τα μέλη που επηρεάστηκαν κατά τη διάρκεια του συμβάντος»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Μέσα στον Αύγουστο οι εμβολιασμοί για τους 12 - 15 ετών