Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σεξ με τη βοηθό του! - Αυτό είναι το «ροζ» βίντεο που «καίει» τον πρώην Ρώσο πρωθυπουργό

Newsbomb

Ένας από τους σφοδρότερους πολέμιους του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Μιχάλ Κασιάνοφ, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός της Ρωσίας από το 2000 έως το 2004, είδε την ερωτική του ζωή στην τηλεόραση!

Πρόκειται για ένα βίντεο, που έχει γυριστεί με κρυφή κάμερα, και τον απαθανατίζει σε ερωτικές στιγμές με τη βοηθό του, Ναταλία Πελεβίνα.

Το μετέδωσε το φιλοκυβερνητικό δίκτυο NTV, το οποίο αφήνει να εννοηθεί πως το βίντεο μαγνητοσκόπησε η Πελέβινα.

Ο Κασιάνοφ αρνήθηκε να προχωρήσει σε οποιοδήποτε σχόλιο, περιορίζοντας τις δηλώσεις του σε κριτική απέναντι στην κυβέρνηση. Εξάλλου, πριν λίγο καιρό, είχε καταγγείλει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Η Πελέβινα αντίθετα κατάθεσε μήνυση εναντίον του ρωσικού δικτύου, για συκοφαντική δυσφήμιση. Επίσης, σε μήνυμά της στο Facebook επέρριψε ευθύνες στις Αρχές και τις μυστικές υπηρεσίες για την «εγκληματική ενέργεια» και ζήτησε συγγνώμη για όσα αποκαλύφθηκαν στο βίντεο.

Σε αυτό, ο Κασιάνοφ, που είναι παντρεμένος, φαίνεται γυμνός στο κρεβάτι ξενοδοχείου, σε ερωτικές περιπτύξεις με την 39χρονη βοηθό του.

Μεταξύ άλλων, ο Κασιάνοφ μιλά για θέματα πολιτικής με την ερωμένη του. «Δεν βλέπεις ότι έχω στήσει όλο το κόμμα, από κάτω σου;», ακούγεται να της λέει.