Ένας πρώην πυγμάχος που έκοψε το πέος του εραστή της γυναίκας του με ένα κλαδευτήρι κήπου και στη συνέχεια το πέταξε στην τουαλέτα τραβώντας το καζανάκι, οδηγήθηκε στη φυλακή σήμερα 5 Ιουνίου στην Ιαπωνία.

Ο Ίκκι Κοτσουγκάι, 25 ετών, πραγματοποίησε την αποτρόπαια αυτή επίθεση τον Αύγουστο του 2015, εισβάλλοντας στο γραφείο ενός δικηγόρου που διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη με τη σύζυγό του.

Ο Κοτσουγκάι, φοιτητής νομικής και πρώην μποξέρ, εξοργίστηκε, όταν ανακάλυψε ότι η σύζυγος του αναγκαζόταν να διατηρεί σεξουαλικές σχέσεις με το αφεντικό της στη νομική εταιρεία που εργαζόταν , αν και το σεξ μεταξύ των δύο «παράνομων εραστών» ήταν όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων συναινετικό, επισήμανε ο δικαστής στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Τόκιο, σύμφωνα με το Jiji Press .

Η εφημερίδα Sankei Shimbun ανέφερε ότι η σύζυγος του Κοτσουγκάι ψευδώς του είχε εκμυστηρευθεί ότι αναγκαζόταν να κάνει σεξ με τον δικηγόρο.

Ο δράστης καταδικάστηκε σε τέσσερα έτη και έξι μήνες.

«Το θύμα υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά» ανέφερε ο προεδρεύων δικαστής Καζουνόρι Καρέι και αποκάλεσε την επίθεση «εξαιρετικά επικίνδυνη και φαύλη».

Ο Κοτσουγκάι ζήτησε συγγνώμη από το θύμα, ο οποίος με τη σειρά του απολογήθηκε για τη σεξουαλική σχέση με τη σύζυγό του, όπως αναφέρει η Sankei.

Source: South China Morning Post