Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! 3χρονος επιβίωσε 48 ώρες στο δάσος με τη βοήθεια... μιας αρκούδας (vid)

Newsbomb

Το αγοράκι βρέθηκε δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του

Ο 3χρονος Casey Lynn Hathaway από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, έπαιζε στην αυλή της προγιαγιάς του μαζί με δύο φίλους του την περασμένη Τρίτη όταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χάθηκε μέσα στο δάσος.

Άμεσα εκατοντάδες άνθρωποι αλλά και οι τοπικές Αρχές κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του μικρού. Οι ημέρες που ακολούθησαν ήταν εφιάλτης για την οικογένεια του Casey καθώς στην περιοχή επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες και έντονες βροχοπτώσεις που δημιούργησαν όπως ήταν αναμενόμενο φόβους για το χειρότερο σενάριο, όπως μεταδίδει η Mirror.

Μία γυναίκα, η Lisa Fraker, η οποία συμμετείχε στην έρευνα, επιστρέφοντας σπίτι της την Πέμπτη αποφάσισε να βγάλει βόλτα τους σκύλους της όταν άκουσε κλάμα και ειδοποίησε τις Αρχές.

Ο αρχηγός της ομάδας διάσωσης Shane Grier βρήκε τον μικρό Casey πίσω από έναν θάμνο με αγκάθια.

«Φαινόταν ότι κρύωνε πολύ και φροντίσαμε να του προσφέρουμε βοήθεια μέχρι να τον μεταφέρουμε στο όχημα διάσωσης» είπε. «Όσο η θερμοκρασία του επανερχόταν ο μικρός φαινόταν ολοένα και καλύτερα», πρόσθεσε.

Αμέσως ο 3χρονος Casey μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Το αγοράκι είπε στους διασώστες ότι, όλο το διάστημα που ήταν στο δάσος, έκανε παρέα με τον νέο του φίλο, μια φιλική αρκούδα που τον προστάτευε.

«Λέει ότι του έκανε συντροφιά μια αρκούδα για δυο μέρες. Ο Θεός του έστειλε έναν φίλο για να τον κρατήσει ασφαλή», είπε η θεία του μικρού στους δημοσιογράφους.