ΚΥΠΡΟΣ

Αναστασιάδης: Τίποτα επιλήψιμο στην αγορά του οικοπέδου

Αναστασιάδης: Τίποτα επιλήψιμο στην αγορά του οικοπέδου

Για "κατάντημα" και "μικροπολιτική εκμετάλλευση" του ζητήματος που ανέκυψε, σε σχέση με την αγορά οικιστικού ακινήτου, έκτασης 1.739τ.μ από τη σύζυγο του, κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, υποστηρίζοντας ότι τίποτε επιλήψιμο υπάρχει στην συγκεκριμένη πράξη.

«Ο,τι το νόμιμο δεν είναι κατ΄ ανάγκην ηθικό αποτέλεσε και αποτελεί για μένα κανόνα ζωής», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Προσθέτει ότι «στη μακρά μου πολιτική διαδρομή ούτε σε Διοικητικά Συμβούλια εταιρειών ή τραπεζών συμμετείχα ούτε και πρόσφερα υπηρεσίες σε δημόσιους οργανισμούς, αλλά ούτε και σε οποιαδήποτε άλλη πράξη προέβηκα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μεμπτή. Ούτε, βεβαίως, μπορεί να θεωρηθεί η αγορά του διπλανού προς την οικογενειακή μου κατοικία οικοπέδου, από τη σύζυγο μου, ως πράξη επιλήψιμη».

Συμπληρώνει ότι «ήταν καθαρά μια ιδιωτική και διαφανής πράξη με όρους της αγοράς.Αντιθέτως, αποτελεί κατάντημα τέτοια ζητήματα να τυγχάνουν μικροπολιτικής εκμετάλλευσης και προβολής και να χρησιμοποιούνται για το ξεκαθάρισμα πολιτικών και επιχειρηματικών διαφορών. Η κρισιμότητα των στιγμών απαιτεί συμπεριφορές υπεύθυνες και σοβαρές εκ μέρους όλων μας».

Διαβάστε επίσης

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Τι απαντά για τη πώληση ακινήτου σε Αναστασιάδη