ΚΥΠΡΟΣ

Αναστασιάδης:«Δεν θα περικοπούν τα επιδόματα πολυτέκνων»

Αναστασιάδης:«Δεν θα περικοπούν τα επιδόματα πολυτέκνων»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης διαβεβαίωσε ότι δεν θα περικοπούν τα επιδόματα τέκνου και πολυτεκνίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, στην παρουσία της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου. Στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παρασκευάς Σαμάρας ανέφερε ότι παρέθεσαν στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και την Υπουργό Εργασίας τα προβλήματα των πολυτέκνων. "Ο Πρόεδρος έδειξε μεγάλη κατανόηση υπό τις συνθήκες, υπήρξε διάθεση επίλυσης προβλημάτων -εν ευθέτω χρόνω για τα σημαντικότερα που έχουν οικονομικό αντίκρυσμα- αλλά κάποια θέματα μπαίνουν στην ατζέντα για διερεύνηση στο Υπουργικό και για υλοποίηση", είπε.

Ερωτηθείς αν τέθηκε στη συζήτηση το θέμα του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, ο κ. Σαμάρας είπε ότι εξέφρασαν τους φόβους τους στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο οποίος με τη σειρά του έδειξε κατανόηση στους φόβους μήπως περικοπούν επιδόματα για να βρεθούν τα επιπλέον χρήματα. Ωστόσο, όπως κατέληξε ο κ. Σαμάρας, ο Πρόεδρος τους διαβεβαίωσε ότι είναι από αλλού που θα αντληθούν τα χρήματα και δεν θα διαφοροποιηθούν τα επιδόματα τέκνου και πολυτεκνίας.

πηγη ΠΟΛΙΤΗΣ

Διαβάστε επίσης

Οι ΗΠΑ συνδέουν την Τράπεζα FBME στην Κύπρο με την Χεζμπολάχ