ME TO N & ME TO Σ

Για σένα που είναι «θέμα» ο… νεκρός Mad Clip

Για σένα που είναι «θέμα» ο… νεκρός Mad Clip

Πάντα πούλαγε η «κλειδαρότρυπα». Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο. Υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.

Γι’αυτό και μια μεγάλη εφημερίδα έβγαλε κάποτε πρωτοσέλιδο το τεμαχισμένο σώμα ενός κοριτσιού ονόματι Ζωή από τον φίλο της… Και αργότερα μια άλλη είχε επίσης πρωτοσέλιδο τον Παύλο Φύσσα που ψυχορραγούσε… Και ξέρεις κάτι; Πούλησαν και τα δύο. Αμέτρητα φύλλα. Βλέπεις, γενιές και γενιές, μεγαλώσαμε με το να διψάμε για αίμα, σπέρμα και κουτσομπολιό. Και δυστυχώς όπως φαίνεται το ίδιο θα γίνει και με τις επόμενες γενιές.

Έμαθα από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, ότι κάποιοι τύποι διακινούν στα social media το άψυχο σώμα του Mad Clip μέσω μιας φωτογραφίας που κάποιος τράβηξε στο νεκροτομείο… Αν κάτσεις να διαβάσεις ξανά την πρόταση, ίσως, νιώσεις ότι έχουμε πάψει πια να είμαστε άνθρωποι και έχουμε γίνει βαμπίρ. Θέλω επίσης να σου πω ότι δεν αποκλείεται να το δεις και ως «θέμα» εκεί που θα σερφάρεις στο διαδίκτυο. Ξέρεις από αυτά του τύπου «ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Δες το άψυχο σώμα του Mad Clip στο νεκροτομείο». Και να το κλικάρεις κιόλας… Όπως τόσα και τόσα άλλα.

Όπως πήρε την εφημερίδα με τη Ζωή και με τον Φύσσα… Αλλιώς δεν θα πούλαγαν. Έχουμε ξεχάσει πια στην Ελλάδα τι είναι σεβασμός. Δεν σεβόμαστε ούτε τους νεκρούς. Και αν προς το παρόν για τον Mad Clip η φάση έχει μείνει στο να κάνει κάποιος τον έξυπνο, τον μπασμένο στα πράματα επειδή βρήκε ή τράβηξε ( ; ) αυτή τη φωτογραφία, άλλοι δεν είχαν αυτό το… προνόμιο. Πουλήθηκαν μετά θάνατον…

Εσύ λοιπόν που περιφέρεις το άψυχο σώμα του Mad Clip, σκέψου κάτι μόνο και παρακάλεσε τον Θεό που πιστεύεις απλά και μόνο για αυτό: Να μην βρεθείς ποτέ στη θέση του Mad Clip… Να μην κείτεσαι κάπου νεκρός και να σε τραβάνε φωτογραφίες για να πουλήσουν «μαγκιά» ή να σε… πουλήσουν γενικά! Αυτό σκέψου μόνο φίλε… Αυτό που οι παλιοί, οι σοφοί το έλεγαν έτσι: Μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θες να κάνουν σε σένα. Νεκρός ή ζωντανός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου

Συναγερμός στη Βουλή: «Μπούκαρε» άνδρας με αγροτικό και φώναζε «θα σας ανατινάξω»

Αποτροπιασμός: Στέλνουν στα social media φωτογραφία του Mad Clip από το νεκροτομείο