ME TO N & ME TO Σ

Σήψη ή θράσος;

Σήψη ή θράσος;
Intime News

Ασχολείσαι ή δεν ασχολείσαι με τα social media, όταν γίνεσαι μέλος αυτής της… κοινότητας, αυτής της κοινωνίας, μπαίνεις στο παιχνίδι.

Χθες, με ακολούθησε στο Instagram ένα προφίλ. Είχε το όνομα efi_kakar και φωτογραφία της τύπισσας που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα. Της Έφης Κακαράτζουλα. Στην αρχή σκέφτηκα «αλήθεια τώρα;». Μετά το φιλοσόφησα λίγο περισσότερο. Και έπαιξα με τις πιθανότητες. Αν είναι η ίδια, έχει θράσος… Όχι μεγαλύτερο από αυτό που την ώθησε να κάνει αυτό που έκανε σε ένα νέο κορίτσι. Αλλά δείχνει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει μέσα της. Παραμένει θηρίο.

Αν δεν είναι η ίδια και είναι κάποιος άλλος ή άλλη, αποδεικνύεται ότι η κοινωνία μας είναι σε βαθιά σήψη. Στο βωμό της πλάκας (; ), του χιούμορ (; ), της… μαλακίας (sic) που δέρνει κάποιους εκεί έξω, φτιάχτηκε ένα προφίλ στο όνομα μιας από τους πιο «άρρωστους» ανθρώπους και ακολούθησε το θύμα του; Ο,τι και αν συμβαίνει από τα τρία είναι ΝΤΡΟΠΗ και ξεφτίλα για όποιον το έκανε και επίσης ΝΤΡΟΠΒΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ για όσους δεν έκαναν άμεσα report για να κατέβει.

Ντροπή και ξεφτίλα που αφήσαμε αυτόν τον υπάνθρωπο να… φτάσει στην Ιωάννα για μια ακόμη φορά και να της προκαλέσει κακό.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αν θέλουμε να νικάει το καλό και να μην γίνουμε ζούγκλα, οφείλουμε όλοι να πάμε απέναντι στο κακό. Αλλιώς θα είμαστε χαμένοι. Μόνιμα. Πάντα. Για πάντα.

Εσύ που έφτιαξες το προφίλ, όποιος και αν είσαι μπορείς να πας να … πεθάνεις. Θα κάνεις καλό στην ανθρωπότητα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών: «Τα εμβόλια γρίπης και κορονοϊού μπορεί να γίνουν την ίδια μέρα»

Νέα μέτρα: Γιατί είναι ημερομηνία «κλειδί» η 22α Νοεμβρίου

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο