MEDIA

Κορονοϊός: Σε τραγική κατάσταση πολλοί ηθοποιοί που δε μπορούν να πάρουν το επίδομα (video)

Κορονοϊός: Σε τραγική κατάσταση πολλοί ηθοποιοί που δε μπορούν να πάρουν το επίδομα (video)

Ο κορονοϊός έχει πλήξει πολλά επαγγέλματα ανάμεσα σε αυτά και τον χώρο της υποκριτικής, με τους ηθοποιούς να εκπέμπουν sos.

Καταξιωμένοι ηθοποιοί μίλησαν αποκλειστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την τραγική κατάσταση που βιώνουν, αφού μετά την οριστική παύση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, πολλοί από αυτούς δε δικαιούνται να πάρουν το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ.

«Το κράτος θεωρώ πως πρέπει να το ξανασκεφτεί. Είμαστε επαγγελματίες, ζούμε από αυτό. Τα θέατρα έχουν κλείσει με την εντολή του κράτους. Όπως, λοιπόν, έχει κάνει και με άλλα επαγγέλματα, έτσι θα πρέπει να μπει σε μια διαδικασία το σκεφτεί ξανά κι αυτό», ανέφερε η Ελισάβετ Μουτάφη.



Από την πλευρά της η Ευαγγελία Μουμούρη τόνισε: «Ακόμα και οι άνθρωποι, οι οποίοι νομίμως είχαν εργαζόμενους να δούλευαν για αυτούς και να κάνουν παραστάσεις, μπορεί να μην πάρουν αυτά τα 800 ευρώ. Στην ίδια φάση είμαι και εγώ. Ήμουν σε ένα μεγάλο θέατρο με έναν παραγωγό ο οποίος νομίμως τα κάνει όλα αυτά».

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος σχολίασε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε πάνω από 5.000 ηθοποιούς που δεν θα πάρουν το επίδομα. Δηλαδή από τους 6.000 που είναι στο σωματείο, μόνο 1.000 άτομα θα το πάρουν. Είναι μία δουλειά που δεν θα ανοίξει. Οι περισσότεροι δεν θα δουλέψουν το καλοκαίρι και για το χειμώνα είναι αμφίβολο αν θα γίνουν πρόβες για τις νέες παραστάσεις».



Δείτε στο video τι ανέφεραν στην πρωινή εκπομπή του Open και άλλοι αγαπημένοι ηθοποιοί:

Πηγή: Gossip-tv.gr

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ