PHOTOS&VIDEO

MEDIA

Έμυ Λιβανίου: Μένει σπίτι με την κόρη της και μιλούν για τη σχέση τους εν μέσω καραντίνας (vid&pics)

Έμυ Λιβανίου: Μένει σπίτι με την κόρη της και μιλούν για τη σχέση τους εν μέσω καραντίνας (vid&pics)

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μέσω Skype εμφανίστηκε η Έμυ Λιβανίου έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Αλεξάνδρα.

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τα παιδιά της, για το πώς περνούν τις μέρες στο σπίτι, αλλά και για την επιστροφή του γιου της από την Αγγλία, λίγο πριν την έξαρση του κορονοϊού.

«Ο Κωνσταντίνος έκλεισε τα 19 και η Αλεξάνδρα θα γίνει 17. Τα παιδιά έχουν το δικό τους πρόγραμμα και με όλο αυτό που μας έχει συμβεί με την πανδημία δυσκολεύομαι λιγότερο, γιατί δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο ώριμα παιδιά στη δύσκολη διαδικασία του «Μένουμε σπίτι».

Το έχουν καταλάβει απόλυτα. Ο γιος μου μένει στο Λονδίνο για σπουδές και στις 15 Μαρτίου είχε γενέθλια. Στις 12 του μήνα λοιπόν, ήρθε στη Ελλάδα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, ευτυχώς.

Μας βρήκε λίγο δύσκολα αυτή η περίοδος γιατί και εγώ έλειπα στην Αμερικήμ ήρθα τέλος Φεβρουαρίου, η Αλεξάνδρα ήταν και εκείνη στο Λονδίνο. Κάναμε δύο φορές το τεστ. Ευτυχώς είμαστε καλά, τα παιδιά έχουν καταλάβει απόλυτα τι συμβαίνει και είμαστε στο διαμέρισμα μας στο κέντρο της Αθήνας. Ο καθένας με τις δραστηριότητές του», ανέφερε η Έμυ Λιβανίου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αν υπάρχουν επιπτώσεις στη σχέση μίας μαμάς με την κόρη τώρα που είναι συνέχεια μαζί: «Ευτυχώς εμείς έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Η Αλεξάνδρα μου έβαψε και τη ρίζα το μαλλιών. Είναι και τρομερή μαγείρισσα», σχολίασε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Δείτε στο βίντεο τι άλλο είπε η Έμυ Λιβανίου στην παρέα του «Πρωινού»...