MEDIA

Έλα στη θέση μου: Βαριές κατηγορίες εις βάρος της Φαίης! (Photos)

Έλα στη θέση μου: Βαριές κατηγορίες εις βάρος της Φαίης! (Photos)

Έλα στη θέση μου: Η Φαίη μπλέκεται σε μία νέα περιπέτεια που τη φέρνει ξανά αντιμέτωπη με τον Βλάση.

Όλα αρχίζουν, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής κωμωδίας του ΑLΡΗΑ «Έλα στη θέση μου», όταν ο νεαρός άντρας πέφτει θύμα ληστείας και εκείνη κατηγορείται για αυτό!

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε τον Βλάση να νιώθει πως έφτασε ο καιρός να επενδύσει σε γη.

Συγκεκριμένα, αυτό που θέλει είναι να δημιουργήσει έναν ιδιότυπο οικισμό για τουριστική εκμετάλλευση, αλλά για να προχωρήσει το σχέδιο του πρέπει να ξεπεράσει τα εμπόδια που του βάζει η Θάλεια Καρδάση.

Και αυτό γιατί εκείνη θεωρεί ότι το κτήμα που έχει κληρονομήσει από τη νονά της έχει καταπατηθεί από τον μεγαλοκτηματία που θέλει να πουλήσει τις εκτάσεις του στον Βλάση.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mytv, η Θάλεια καταστρώνει ένα κόλπο για να ληστέψει τον Βλάση, εμποδίζοντας τον με αυτόν τον τρόπο να προχωρήσει στην αγορά των εκτάσεων.

Στο μεταξύ, ο άντρας βρίσκεται το βράδυ στο σπίτι κρατώντας τη βαλίτσα με τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, καθώς φοβάται μην τα χάσει και καταστραφούν τα σχέδιά του.
Παρ' όλα αυτά, η Θάλεια βρίσκει τον τρόπο και εισβάλλει στο σπίτι του Βλάση, χωρίς εκείνος να την αντιληφθεί. Η κοπέλα, τότε, τον χτυπά με ένα αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια καταφέρνει να του κλέψει τα δέκα εκατομμύρια, αλλά και να εξαφανίσει εντελώς τα ίχνη της.

Όταν εκείνος συνέρχεται, τα βάζει με την τύχη του και με τη Φαίη, αφού όποτε μπλέκεται στα πόδια του όλα πάνε... λάθος. Κάτι παρόμοιο πιστεύει ότι συνέβη και από τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει συνέταιρος στα νέα επενδυτικά σχέδια του.

Τα νέα της ληστείας διαδίδονται γρήγορα και όλοι σπεύδουν να βοηθήσουν τον Βλάση, με τον Λεωνίδα και τον Μίμη να είναι μια ανάσα από τα κρυμμένα χρήματα.
Παράλληλα, η Αστυνομία σταματά τη Θάλεια στον δρόμο και τη συλλαμβάνει ως ύποπτη, αλλά αφήνεται ελεύθερη την τελευταία στιγμή αφού ο Βλάσης φροντίζει να της δώσει ένα άλλοθι, για να μην εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση.

Η Φαίη, από την πλευρά της, έχει διάφορες υποψίες για τη Θάλεια και έτσι αναθέτει στον Ζούβα την παρακολούθηση της, καθώς επίσης και να ανακαλύψει όλα τα μυστικά της.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και ο Βλάσης προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, σύντομα μαθαίνει πως η Φαίη τη νύχτα της κλοπής δεν είχε άλλοθι.

Μάλιστα, δεν είναι το μόνο στοιχείο που έχει στην κατοχή του. Μαθαίνει, επίσης, πως η άλλοτε αγαπημένη του είχε πει ότι θα πήγαινε στο Πήλιο, όμως, τελικά, δεν πήγε ποτέ. Έτσι, όλες οι υποψίες στρέφονται σε εκείνη, ενώ φαίνεται να είναι πια η βασική ύποπτη για τη ληστεία προκειμένου να πέσει στην ανάγκη της και να συνεργαστούν.