MEDIA

The Bachelor: Η νέα κοπέλα που μπήκε στη βίλα - Το φιλί και οι ζήλιες (vid)

The Bachelor: Η νέα κοπέλα που μπήκε στη βίλα - Το φιλί και οι ζήλιες (vid)

The Bachelor: Δείτε την 19χρονη που μπήκε στο παιχνίδι και έκανε τις υπόλοιπες κοπέλες έξαλλες

Μία έκπληξη περίμενε τον Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά και τις υπόλοιπες κοπέλες στο «The Bachelor».

Η Άννα είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στη βίλα και όπως είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (23/10), μπήκε πολύ δυνατά για να διεκδικήσει την καρδιά του περιζήτητου εργένη.

Η 19χρονη Άννα που είναι φοιτήτρια βοηθός φαρμακοποιού, εμφανίστηκε φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.

Η είσοδος νέας παίκτριας στη βίλα, δεν άρεσε στις υπόλοιπες παίκτριες που έγιναν έξαλλες. Όταν ο Παναγιώτης την πήρε από το χέρι για να μείνουν για λίγο μόνοι ώστε να γνωριστούν, οι κοπέλες ξεκίνησαν τα σχόλια και ειδικά όταν «έπεσε» το πρώτο φιλί μεταξύ τους, τότε όλες αντέδρασαν.

Στο νοσοκομείο Παναγιώτης και Ραφαέλα - Έπεσαν από το άλογο (vids)

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε να πάει βόλτα με τα άλογα με κάποια από τα κορίτσια.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους πάντες, καθώς το άλογο της Ραφαέλας σηκώθηκε στα δύο πόδια και έπεσε. Ο Παναγιώτης πήγε αμέσως κοντά της αλλά το άλογό της χτύπησε το δικό του και έπεσε και εκείνος.

Ο περιζίτητος εργένης χτύπησε το πόδι του, ενώ η 20χρονη την πλάτη της, με τα υπόλοιπα κορίτσια να είναι σοκαρισμένα. Αμέσως τους παρήχθησαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Όταν η Βίβιαν επέστρεψε αργότερα στη βίλα και ενημέρωσε τις υπόλοιπες κοπέλες για το συμβάν, έμειναν άφωνες. Η Εριέττα και η Μαρίνα, μάλιστα, σκεπτόμενες το χειρότερο, έβαλαν τα κλάματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μάσκα παντού από σήμερα - Το παρασκήνιο της απόφασης για νέα αυστηρά μέτρα