MEDIA

Σαπουντζάκη: Όσα είπε για τη γνωριμία της με τον «James Bond», Roger Moore

Σαπουντζάκη: Όσα είπε για τη γνωριμία της με τον «James Bond», Roger Moore

Θα μπορούσε η δική μας Ζωζώ Σαπουντζάκη να είναι κορίτσι του James Bond; Μάλλον ναι!

Η αγαπημένη όλων των Ελλήνων Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του OPEN την οποία παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα η Σίσσυ Χρηστίδου και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του φλερτ της με τον θρυλικό«James Bond», Roger Moore.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρησίδου «Έλα χαμογέλα» με τις δηλώσεις που έκανε και μας άφησε για άλλη μια φορά με το στόμα ανοιχτό.
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, της οποίας ο βίος έχει δώσει τροφή για άπειρα δημοσιεύματα τις προηγούμενες δεκαετίες, θυμήθηκε τη γνωριμία της με τον Roger Moore στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τα όσα αφηγήθηκε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην βρετανική πρωτεύουσα, έτυχε να μένει στο ίδιο ξενοδοχείο που έμενε και ο σταρ.

Η ίδια θυμήθηκε τη στιγμή που τον αναγνώρισε, σα να μην πέρασε μια μέρα.
«Πήγα στην ρεσεψιόν να ρωτήσω κάτι. Φορούσα ένα πράσινο σούπερ μίνι με ένα άσπρο γουνάκι. Κάποια στιγμή κοίταξα στον καθρέπτη και είδα κάποιον να με παρατηρεί. "Τι μου θυμίζει; Τί μου θυμίζει;" ,αναρωτήθηκα. Ξανακοίταξα και είδα ότι ήταν ο Roger Moore.».

Μίλησαν, η Ζωζώ του είπε ότι βρίσκονταν στο Λονδίνο για να βελτιώσει τα αγγλικά της και βγήκαν για φαγητό. Και ο σταρ, πάντα ευγενής, της διέθεσε τον σοφέρ του για το υπόλοιπο της παραμονής της στην βρετανική πρωτεύουσα, ο οποίος την πήγαινε για ψώνια στα μαγαζιά και για να επισκεφτεί τα αξιοθέατα.

Ακούστε πως σχολίασαν τις αποκαλύψεις της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην πρωινή εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου», στο βίντεο που ακολουθεί: