MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Βασιλωττός: «Μια σχέση μου με παρότρυνε να γίνω ηθοποιός»

Άγριες Μέλισσες: Βασιλωττός: «Μια σχέση μου με παρότρυνε να γίνω ηθοποιός»

Άγριες Μέλισσες: Ο τηλεοπτικός Μπάμπης μπήκε στο Διαφάνι κι έφερε ανατροπές στη ζωή των ηρώων.

Ο Γιάννης Βασιλώττος ή αλλιώς ο γιος του κλαριντζή από τις «Άγριες Μέλισσες», φιλοξενήθηκε στο «The 2Night Show» και έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης με το δικό του ιδιαίτερο στυλ περιέγραψε πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός αλλά και πώς μια πρώην σύντροφός του τον παρότρυνε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Κάποια στιγμή όμως γνώρισα μια κοπέλα, τη Βίνα τη Σέργη, γίναμε ζευγάρι και ήταν αυτή που με παρότρυνε να γίνω ηθοποιός. Θα τη ευγνωμονώ για πάντα! Εγώ να φανταστείς μέχρι τα 23 δεν είχα πάει ούτε θέατρο. Πάω στη Δραματική Σχολή και τελικά συνειδητοποιώ ότι αυτό ήταν που ήθελα να κάνω να γίνω ηθοποιός!», αποκάλυψε ο ηθοποιός ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για το πώς πήρε το ρόλο στη σειρά.

«Με παίρνουν τηλέφωνο πάω στο καστ και ο ρόλος μου ήταν άλλος. Να κάνω τον Ιορδάνη. Φεύγοντας μου λένε θα συνεργαστούμε. Εγώ άργησα να το αποφασίσω… Τελικά όταν το αποφάσισα είχαν πάρει άλλον για το ρόλο. Κάποια στιγμή όμως με ξαναπήραν για το ρόλο του Μπάμπη. Με τον “πατέρα” μου τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, με το που γνωριστήκαμε μιλάγαμε σαν να γνωριζόμασταν χρόνια…», είπε.

Όσο για το πώς είναι οι σχέσεις του εκτός γυρισμάτων; «Έχουμε γίνει φίλοι. Πάω σπίτι του. Έχω γνωρίσει το παιδί τη σύζυγό του!», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο