MEDIA

Survivor Spoiler: Ο τραυματισμός στους Διάσημους και τα νέα πρόσωπα στο παιχνίδι

Survivor Spoiler: Ο τραυματισμός στους Διάσημους και τα νέα πρόσωπα στο παιχνίδι

Survivor Spoiler: «Πάγωσαν» στην ομάδα των Διάσημων με τον τραυματισμό παίκτριας. Ετοιμάζουν δυναμική άφιξη στον Άγιο Δομίνικο νέα πρόσωπα, μετά την αιφνίδια αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών.

Το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία στο Survivor άναψε… φωτιές. Οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν τους Διάσημους με χαρακτηριστική άνεση και στο συμβούλιο που ακολούθησε, φάνηκαν κι οι πρώτες κόντρες.

Την ώρα, λοιπόν, που οι δυο ομάδες ετοιμάζονται για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, ένα ατύχημα στην παραλία των Διάσημων έκανε τους πάντες να «παγώσουν».

Η ΆνναΜαρία Βέλλη χτύπησε στο πόδι και δεν θα τη δούμε να αγωνίζεται. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Love it», του ΣΚΑΪ, η παίκτρια θα χρειαστεί ακόμα και ράμματα καθώς το χτύπημα ήταν αρκετά σοβαρό και την έβγαλε… νοκ-άουτ.

Στο αγώνισμα που θα δούμε ανάμεσα στις δυο ομάδες στο Survivor, θα πρέπει οι παίκτες να ρίξουν το «τοτέμ» του αντιπάλου. Η μάχη που θα δώσουν Διάσημοι και Μαχητές θα είναι σκληρή και θα προκύψουν νέες κόντρες. Ειδικότερα ανάμεσα στα κορίτσια, με τον γύρο ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τη Μαριαλένα να είναι από τους πιο αμφίρροπους.

Την ίδια στιγμή, ετοιμάζονται να κάνουν είσοδο στο παιχνίδι και νέα πρόσωπα. Μια από τις γνωστές περσόνες της Μυκόνου θα έρθει να πλαισιώσει την ομάδα των Μαχητών, καθώς υπήρξε και η αιφνίδια αποχώρηση της Έλενας Λιλιοπούλου για προσωπικούς λόγος.

Παράλληλα, έτοιμοι είναι να μπουν στο παιχνίδι τόσο αγόρια όσο και κορίτσια που θα πλαισιώσουν την ομάδα των Διάσημων.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τα Survivor Spoilers των τελευταίων ωρών, που έχουν μεταδοθεί και σε τηλεοπτικές εκπομπές, υπάρχουν συζητήσεις της παραγωγής και με άλλα πρόσωπα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τρεις νέους άνδρες, που θα μπουν σταδιακά στην ομάδα των Διάσημων. Ένας εξ αυτών είναι ο τραγουδιστής Ιάσων Μανδηλάς, ενώ έτοιμη να κάνει το ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο είναι και η Ανθή Σαλαγκούδη.

Πάντως, το δεδομένο είναι πως και το επεισόδιο της Τρίτης (29.12) στο Survivor θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, ένταση και… ίντριγκα όταν θα φτάσουμε στο συμβούλιο του νησιού και στις διαδικασίες που προηγούνται της πρώτης αποχώρησης μέσω ψηφοφορίας για τη φετινή εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.047 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 58 νεκροί σε 24 ώρες - 458 οι διασωληνωμένοι