MEDIA

Παπαδοπούλου: Η οικειοθελής αποχώρηση από το Survivor και το ενδεχόμενο επιστροφής

Παπαδοπούλου: Η οικειοθελής αποχώρηση από το Survivor και το ενδεχόμενο επιστροφής

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στο Ευτυχείτε! και σχολίασε όλα όσα γίνονται στο φετινό Survivor!

Ως πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, είχε το πλεονέκτημα να μιλήσει εκ των έσω, ωστόσο μίλησε και για το νέο τραγούδι που ετοιμάζει.

Η αγαπημένη σε όλους «μπουλντόζα» του Survivor, μίλησε επίσης και για την οικειοθελή αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Το 2017 το Survivor πήγε πολύ καλά και ταυτίζουν κάποιες προσωπικότητες από εκείνο το παιχνίδι με το τωρινό. Στην αρχή όλοι είχαμε έρθει κοντά. Είχα φύγει για πολλούς λόγους. Δεν ένιωθα ότι βρίσκομαι στο κατάλληλο περιβάλλον για εμένα. Ένιωσα ανεπιθύμητη. Δεν ήταν οι συνθήκες, άντεχα. Δεν ήταν καν το ψυχολογικό. Το bullying έγινε, αλλά τότε δεν μίλησα για κάποιο λόγο και δεν θέλω να τον πω τώρα. Όσο μπορώ, εγώ προσωπικά, αν δεν μπορώ να κάνω καλό σε κάποιον προσπαθώ να μην του κάνω κακό. Με αδίκησα και δεν προστάτευσα τον εαυτό μου μην λέγοντας την αλήθεια. Ο κόσμος έχει ένστικτο για να καταλάβει».

Παράλληλα, στην ερώτηση αν θα ξαναπήγαινε στο Survivor απάντησε:
«Επειδή αυτή η εμπειρία δεν έκλεισε όπως θα έπρεπε μπορεί να το σκεφτόμουν».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε δηλώσεις για το Survivor προχώρησε και το μοντέλο Μέγκι Ντρίο, στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι της προτάθηκε από την παραγωγή του συγκεκριμένου reality, να αντικαταστήσει την Κάτια Ταραμπάνκο, με αφορμή τα θέματα υγείας της που προέκυψαν και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο βίντεο που ακολουθεί: