MEDIA

Survivor: Χαμός στο παιχνίδι – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (vid)

Survivor: Χαμός στο παιχνίδι – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (vid)

Survivor: Γεμάτο αλλαγές και εντάσεις ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας (18/1)

Για άλλη μια φορά το φετινό Survivor επιφύλασσε εκπλήξεις στους παίκτες αλλά και στους τηλεθεατές.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (18/1) οι αρχηγοί των δύο ομάδων, James Καφετζής και Γιώργος Κοψιδάς, επέλεξαν τους παίκτες που θα αποτελέσουν τις δύο ομάδες. Μετά από αρκετή σκέψη και στρατηγική, δημιουργήθηκαν οι «κόκκινοι» και οι «μπλε» όπου στη συνέχεια αγωνίστηκαν για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Όταν οι ομάδες οδηγήθηκαν στις παραλίες, περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη τους παίκτες της μπλε ομάδας. Τα μέλη που αποχώρησαν για τους αντιπάλους, πριν αφήσουν την καλύβα είχαν φάει τις προμήθειες που τους αναλογούσαν και έτσι οι πρώην «κόκκινοι» δεν είχαν φαγητό.

Στο αγώνισμα ασυλίας η νίκη πήγε ξανά στη μπλε ομάδα ή αλλιώς στους πρώην Μαχητές με σκορ 10-4. Μπορεί η διαφορά να φαίνεται μεγάλη, η αλήθεια όμως είναι πως η κόκκινη ομάδα αυτή τη φορά ήταν φουλ ανταγωνιστική, ενώ μετά τις αλλαγές φαίνεται πως «αναγεννήθηκαν» και παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Στο «συμβούλιο του νησιού» η κόκκινη ομάδα κλήθηκε να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Με 8 ψήφους, η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η πρώτη υποψήφια και στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται να δούμε ποιος/οι θα κάτσουν «δίπλα» της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Τι παίρνει σειρά μετά τα καταστήματα – Το χρονοδιάγραμμα για μετακινήσεις, εστίαση, Λύκεια