MEDIA

Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

Survivor: Όλα όσα είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (19/1)

Μπορεί οι παίκτες των ομάδων να άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό, οι κόντρες όμως έμειναν και η νίκη πήγε για άλλη μια φορά σε μπλε…. χέρια.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (19/1) στο Survivor, είδαμε τις δύο ομάδες να μάχονται στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και το αποτέλεσμα να είναι για πολλοστή φορά το ίδιο. Η μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια και έτσι οι αντίπαλοι μετά την Ανθή Σαλαγκούδη, έπρεπε να πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν και δεύτερο παίκτη για υποψήφιο προς αποχώρηση.

Νωρίτερα όμως, είχαν δώσει στους αντιπάλους τους, τις προμήθειες που είχαν καταναλώσει οι τέσσερις παίκτες που μετακινήθηκαν στην κόκκινη ομάδα. Σύμφωνα με τους πρώην Μαχητές όμως, η ποσότητα δεν ήταν αυτή που έπρεπε και έτσι στο συμβούλιο του νησιού επικράτησε χαμός.

Κάποιοι από τους παίκτες των δύο ομάδων ξεκίνησαν τον καυγά, με την Ασημίνα Ιγγλέζου να φτάνει στο σημείο να κλάψει, ενώ δεν έλειψαν και οι ειρωνείες. Όταν τα πνεύματα ηρέμησα, οι «κόκκινοι» ψήφισαν το δεύτερο παίκτη προς αποχώρηση. Αυτός ήταν Περικλής Κονδυλάτος με 7 ψήφους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη κορoνοϊού: Προβληματίζουν τα «ορφανά» κρούσματα σε Αθήνα και Κρήτη