MEDIA

Survivor spoiler: Το μεγάλο ψέμα της Ελευθερίας Ελευθερίου (videos)

Survivor spoiler: Το μεγάλο ψέμα της Ελευθερίας Ελευθερίου (videos)

Survivor: Μάλλον η τραγουδίστρια έχει ξεχάσει τα λόγια που έχει πει

Το επεισόδιο της Τετάρτης (20/1) στο Survivor ήταν γεμάτο ανατροπές και εντάσεις. Σε αυτό είδαμε τον Τριαντάφυλλο να τα βάζει με την μπλε ομάδα και ιδιαίτερα με τους James Καφετζή και Ελευθερία Ελευθερίου.

Με τον πρώτο είχε καυγά λόγω του πανηγυρισμού του, λέγοντας στον αρχηγό της μπλε ομάδας να σταματήσει να τον ειρωνεύεται, ενώ με την Κύπρια τραγουδίστρια είχαν μία έντονη λογομαχία για την Κάτια.

Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος ανέφερε πως η Ελευθερία τον είχε πλησιάσει ενώ καθόταν μαζί με τον Πάνο Καλίδη και μιλούσε άσχημα για το 24χρονο μοντέλο εξαιτίας της ζήλειας της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έβαλε τα γέλια, τονίζοντας πως δεν έχει γίνει πότε αυτό το γεγονός και όταν ρωτήθηκε ο Πάνος Καλίδης αν έχει συμβεί αυτό, απάντησε: «δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Μη με μπλέκεις τώρα, θυμάμαι ότι είχε κάποιες ενστάσεις για την Κάτια».

Ωστόσο ο Τριαντάφυλλος δεν είναι ο πρώτος παίκτης που αναφέρει κάτι τέτοιο για την Ελευθερία Ελευθερίου, αφού σε προηγούμενο επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς την είχε κατηγορήσει πως είχε μιλήσει άσχημα για την Κάτια. Δείτε το βίντεο από προηγούμενο επεισόδιο και θα καταλάβετε πως μάλλον ο Τριαντάφυλλος είχε δίκιο...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Αυτή είναι η πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής των μαθητών σε Γυμνάσια, Λύκεια