MEDIA

Survivor spoiler σήμερα 29/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - Ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler σήμερα 29/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - Ο πρώτος υποψήφιος

Survivor Spoiler 29/3: Ποιος θα κερδίσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας μετά την ένωση; Μπλε ή κόκκινοι;

Οι εντάσεις ξεκινούν με το… καλημέρα στην καλύβα των κόκκινων έπειτα από την ένωση των ομάδων.

Οι παίκτες αφήνουν πίσω τους το πάρτι της ένωσης με φόντο τη πρώτη ασυλία της εβδομάδας και παράλληλα ξεκινούν και οι πρώτες εντάσεις.

Αλέξης Παππάς και Κώστας Παπαδόπουλος έρχονται σε άγρια κόντρα όπως είδαμε και στο trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor, ενώ την… πληρώνει και ο Τριαντάφυλλος και μάλιστα στο τέλος θα την πληρώσει και με άλλο τρόπο.

Νικητές στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας θα είναι οι μπλε και στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος δεν… σπάει τα ρολόγια, όπως με το τραγούδι του στην ένωση, αλλά την κάλπη, καθώς συγκεντρώνει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και βγαίνει στον τάκο.

Όσο για το νικητή της ατομικής ασυλίας; Ο Κόρο κερδίζει για τρίτη φορά το κολιέ και έτσι θα αναγκαστεί την Τρίτη (30/3) να δώσει ακόμα έναν υποψήφιος προς αποχώρηση. Όπως καταλαβαίνουμε με βάση αυτά που έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια, αν χάσουν και αύριο οι κόκκινοι, η Μαριάνθη θα βγει και πάλι υποψήφια από τη ψηφοφορία. Ποιον παίκτη θα δώσει όμως ο Κόρο σε αυτή την περίπτωση;

Αυτά είναι σενάρια, καθώς για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και το αποτέλεσμά του, έχουμε ακόμα ώρες για να μάθουμε τι θα συμβεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κωδικός «άρση lockdown»: Με το βλέμμα στο Πάσχα - Οι ημερομηνίες για αγορά, εστίαση, μετακινήσεις