MEDIA

Η Φάρμα: Η «καυτή» καλλονή που μπαίνει στο παιχνίδι (video)

Η Φάρμα - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Φάρμα: Ακόμη μια hot παρουσία στο ριάλιτι περιπέτειας

Εδώ και μέρες υπήρχαν οι φήμες πως η ξανθιά καλλονή θα μπει στη Φάρμα και τελικά επιβεβαιώθηκαν από την ίδια και μάλιστα με τον πιο «καυτό» τρόπο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε ακόμη ένα «ναι» σε τηλεοπτικό πρόγραμμα και μετά το My Style Rocks, ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τη Φάρμα. Μάλιστα αυτές τις μέρες βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο προκειμένου η είσοδός της στο παιχνίδι να γίνει με απόλυτη ασφάλεια.

Η ξανθιά καλλονή ανακοίνωσε τη συμμετοχή της με ένα hot βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μετά την Κυριακή Κατσογρεσάκη, οι τηλεθεατές και κυρίως οι άνδρες, θα απολαύσουν ακόμη μία σέξι παρουσία στο κτήμα…

«Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social και υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά αν μπω στη ‘Φάρμα’ και θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα. Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπετε στις οθόνες σας», είπε η ίδια σε βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση lockdown: Ποιο είναι το επόμενο μεγάλο άνοιγμα