MEDIA

Survivor spoiler: Θρίλερ με το Νίκο Μπάρτζη - Έφυγε από το παιχνίδι;

Survivor spoiler: Θρίλερ με το Νίκο Μπάρτζη - Έφυγε από το παιχνίδι;

Survivor spoiler: Στο κατακόρυφο η αγωνία για το μέλλον του μεγάλου φαβορί του reality.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από την σοκαριστική αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor και στην πόρτα της εξόδου είναι και ο κολλητός του, Νίκος Μπάρτζης.

Ο Νίκος από τη στιγμή που αποχώρησε ο Τζέιμς είναι σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση καθώς είναι απομονωμένος από τους υπόλοιπους παίχτες.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως από ένα σημείο και έπειτα ο Τζέιμς μιλούσε μόνο με το Νίκο, κάτι που είχε προκαλέσει τα σχόλια συμπαικτών και αντιπάλων.

Τι συμβαίνει ωστόσο αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο;

Ο Νίκος Μπάρτζης, συνεχίζει να έχει πρόβλημα με τα γόνατά του, που τον έχουν οδηγήσει στο νοσοκομείο και περιμένει και ο ίδιος να δει τι θα γίνει. Μάλιστα, είπε στους ανθρώπους του προγράμματος πως αν χρειάζεται μεγάλο διάστημα αποθεραπείας, δεν θέλει να είναι στο παιχνίδι και να μην αγωνίζεται και προτίθεται να αποχωρήσει.

«Την Κυριακή, περιμένουμε να ακούσουμε, τι θα πουν οι γιατροί. Δηλαδή χρειάζεται όντως αποθεραπεία και περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση κι εκείνος όντως δεν θα δεχθεί να κάθεται α λα Τριαντάφυλλος μέσα στο παιχνίδι;» ανέφερε η εκπομπή Love It.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Γλυκά Νερά: Τα κρίσιμα ερωτήματα και τα λάθη των δολοφόνων – Οι απαντήσεις που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.