MEDIA

Survivor Spoiler 22/5: Έρχονται τεράστιες εκπλήξεις με πρωταγωνιστή τον Ατζούν

Survivor Spoiler 22/5: Έρχονται τεράστιες εκπλήξεις με πρωταγωνιστή τον Ατζούν

Survivor Spoiler 22/5: Ο Τούρκος παραγωγός είναι αποφασισμένος να κρατήσει το ενδιαφέρον ψηλά στο ριάλιτι επιβίωσης

Από την ημέρα που αποχώρησαν οι Νίκος Μπάρτζης και Τζέιμς Καφετζής, το ενδιαφέρον για αρκετό κόσμο μειώθηκε και αυτό φάνηκε στα νούμερα τηλεθέασης.

Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στον Ατζούν Ιλιτζαλί και είναι αποφασισμένος να το αλλάξει και μάλιστα άμεσα, με τεράστιες εκπλήξεις να έρχονται στο Survivor.

Αυτή τη βδομάδα δεν θα υπάρξει αποχώρηση, κάτι που είχε πει και η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αλλά οι ομάδες θα αγωνίζονται μόνο για έπαθλα. Μάλιστα σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, θα δοθούν δύο αυτοκίνητα στους νικητές, ενώ ακολουθούν και άλλες εκπλήξεις για τους 8 παίκτες που έχουν παραμείνει,

Την Κυριακή (23/5) οι ομάδες θα χωριστούν και πάλι, με τη διαδικασία που είδαμε την περασμένη εβδομάδα. Με τα νέα ρόστερ θα παίξουν όλη τη βδομάδα για να κερδίσουν τα έπαθλα ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Ατζούν! Ο Τούρκος επιστρέφει στο ελληνικό Survivor, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα βρεθεί στην Ελλάδα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Έτσι όπου… Ατζούν και μεγάλο έπαθλο και πέρα από τα αυτοκίνητα, θα δοθεί και ένα μεγάλο ταξίδι στο Μαϊάμι τις επόμενες ημέρες στην ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Οι έρευνες που δεν «βγήκαν» και οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.